Kaksi nuorta vaateliikkeessä.

Pulmakulma: Raha-asiat

Kelan käsittelyaika

väsynyt

Hei
olen odottanut päätöstä kolminkertaisen ajan kelan käsittelyajat-sivulla annetusta arviosta. Eli kaksi kuukautta on odotettu kun aika-arvio on kolme viikkoa. Kela ei vastaa viesteihini, ja puhelinpalvelusta sanotaan, että ei voi mitään. Asiaa on kiirehditty jo kertaalleen. Mihin tästä voi ottaa yhteyttä? Voiko asiaan jotenkin vaikuttaa?

  • Tietopalveluohjaaja Liisa

   Hei väsynyt!

   Ikävä kuulla, että olet joutunut odottamaan Kelan päätöstä kauan etkä ole useista yhteydenotoista huolimatta saanut vielä päätöstä asiassasi. Jos asut Oulussa ja olet alle 30-vuotias, voit halutessasi varata ajan Byströmin Ohjaamoon Kela-asiantuntijalle. Kelan asiantuntija pitää vastaanottoa Byströmillä tiistaisin klo 9-16. Ajan voit varata joko paikan päälle tai toivoa soittoaikaa, jolloin asiantuntija soittaa sinulle sovittuna aikana. Jos haluat varata ajan, onnistuu se helposti joko soittamalla Byströmin Ohjaamoon numeroon 050 599 2293 tai sähköpostilla bystrom(at)ouka.fi.

   Kela vastaanottaa palautetta toiminnastaan verkkosivuillaan osoitteessa https://www.kela.fi/anna-palautetta. Palautteen antaja voi toivoa yhteydenottoa, jolloin Kelasta ollaan yhteydessä palautteen antajaan.

   Kuulostaa siltä, että olet jo useaa eri kanavaa pitkin yrittänyt selvittää asiaasi ja saada päätöksen sille. Toivottavasti pian asia selviää! Ole yhteydessä meihin Byströmillä, jos haluat varata ajan Kelan asiantuntijalle. Kelan työntekijät ovat ainoita, jotka näkevät tietosi ja hakemuksesi ja voivat sinua auttaa tässä asiassa.

   Ystävällisin terveisin, Liisa Byströmin Ohjaamosta

Osallistu keskusteluun

Muita kysymyksiä