Kaksi henkilöä nauravat.

Pulmakulma: Muut aiheet

Sinne tuleminen

Byström

Niin semmosta toivetta olis, että ku tämmöset ahdistuneet tyypit tulee sinne ekaa kertaa, ni voisko laittaa johonki iha konkreettiset ohjeet siihen saapumiseen ihan vaikka videolla siitä saakka että mikä ovi siitä että mitä pitää tehä ja minne mennä. Koitin ettiä somesta, mut ei niitä löytyny ja mua ainaki helpottas tulla sinne sitte. Ko niitä oviaki on niin paljon?

  • Ohjaaja Hanna

   Moi! Kiitos palautteestasi! Aiheesta on tullut palautetta myös aiemmin ja suunnitelmana on tällaisen videon toteuttaminen, mutta ajankohdasta ei valitettavasti ole vielä tietoa.

   Helpoin tapa tulla Byströmin Ohjaamoon on sisäpihalla sijaitsevasta ovesta. Pihalla on kyltit, jotka ohjaavat oikealle ovelle. Ulko-oven avatessasi saavut hissin ja portaiden eteen, voit käyttää hissiä tarvittaessa. Portaiden nousemisen jälkeen saavut toiselle ovelle. Ovi avautuu sähköisellä avauspainikkeella. Tämän oven avattuasi käännyt oikealle ja saavut aulaan, jossa aulatyöntekijä ottaa sinut vastaan ja neuvoo sinut eteenpäin.

   Jos tulet Aleksanterinkadun ja Hallituskadun kulmassa sijaitsevasta ovesta, kävele hieman eteenpäin ja suuntaa kohti vasemmalla puolella olevaa lasiovea. Kävele sitten käytävän päähän, jolloin saavut aulaan, jossa aulatyöntekijä ottaa sinut vastaan. Aleksanterinkadun ja Hallituskadun kulmassa sijaitsevan oven lähellä on info, josta voit tarvittaessa kysyä suuntaneuvoja.

   Esimerkiksi tästä YouTube-videosta näet Byströmin Ohjaamon tiloja. Tässä YouTube-videossa näet ajassa 0.00-0.14 sisäpihan kautta saapumisen. Ajasta 0.14 eteenpäin näkyy käytävä, jota pitkin kuljet jos saavut Aleksanterinkadun puoleisesta ovesta.

   Uuteen paikkaan saapuessa ahdistus ja jännitys on ymmärrettävää. Byströmin Ohjaamolla on vastassa avuliaita työntekijöitä, joilta voit aina kysyä apua ja neuvoa. Tervetuloa.

   Mukavaa kesää sinulle!

   Vastauksen on koonnut kesätyöharjoittelija Suvi.

Osallistu keskusteluun