Kaksi nuorta henkilöä kävelee puistossa.

Pulmakulma: Ihmissuhteet ja seurustelu

Raskaana

Mietteliäs nuori

Oon siis 18v tyttö ja oon nyt raskaana mun poikaystävälle ja se kertoi raskaudestani mun äitille ja mun äiti ei usko asiaa ja pakottaa mua tekee uudn testin ku uskoo mun valehtelevan

  • Tietopalveluohjaaja Liisa

   Hei mietteliäs nuori!

   Kerrot, että olet raskaana poikaystävällesi, eikä äitisi usko asian olevan niin. Kerrot myös että äitisi pakottaa sinua tekemään uuden raskaustestin. Sinulla on oikeus päättää itse, haluatko varmistaa äidillesi raskautesi uudella testillä vai et. Äitisi ei siis voi pakottaa sinua tekemään mitään, mitä sinä et halua tehdä. Olisiko mahdollista, että kerrot äidillesi, miltä sinusta hänen käytöksensä tuntuu?

   Olet ison asian äärellä, kun olet juuri saanut tietää olevasi raskaana. Sinun kannattaa olla neuvolaan yhteydessä pikimmiten. Oulun kaupungin neuvoloiden yhteinen ajanvarausnumero on 08 558 44356.

   Jos sinulla on tarvetta jutella asiasta enemmänkin, niin meiltä Byströmin Ohjaamosta saat luotettavaa ja puolueetonta keskusteluapua ja tukea. Voit olla meihin yhteydessä vastaamalla tähän viestiin, laittamalla sähköpostia (bystrom (at) ouka.fi, ilman välilyöntejä) tai soittamalla numeroon 0505992293. Tavoitat meidät myös Facebookista ja Instagramista (@bystrominohjaamo).

   Tsemppiä sinulle kovasti!

   Ystävällisin terkuin, Liisa Byströmiltä

Osallistu keskusteluun

Muita kysymyksiä