Pelitoimintaa Vesalan Boxilla

Pelipaku saapuu kylään! Pelipaku on Oulun kaupungin nuorisopalveluiden ja School of Gamingin yhteinen projekti, joka tuo ohjatun pelivalmennuksen Ylikiimingin nuorten ulottuville. Pelipaku on lastattu tietenkin pelivehkeillä, jotta saadaan laadukkaat pelivalmennukset pystyyn.

School of Gaming on positiivisen pelaamisen lähettiläs. Vetäjät uskovat pelien voimaan nuorten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Pelien ja pelaamisen avulla voi oppia paljon hyödyllisiä asioita tunne- ja vuorovaikutustaidosta alkaen aina omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistamiseen. Tällaisten taitojen oppimisen ja hyvien kokemusten kautta haluamme vahvistaa nuoren itsetuntoa ja ehkäpä antaa myös uusia ajatuksia mitä isona haluaa tai voisi tehdä.

Mutta samalla Pelipakun kyydissä pidetään hauskaa, saadaan uusia kavereita ja opitaan paremmaksi pelaajaksi. Järjestämme turnauksia, muodostamme joukkueita ja otamme osaa tapahtumiin sekä osallistamme nuoria mukaan toimintaan.

Toiminta on suunnattu 7.lk – 17-vuotiaille. Pelipaku saapuu Vesalan Boxille ensimmäisen kerran keskiviikkona 9.2. klo 18-20. Toimintaa järjestetään joka toinen keskiviikko 11.5. saakka. Talvilomaviikolla toiminta on tauolla.  Pelipakun toimintaan ilmoittaudutaan joka viikko erikseen seuraavan linkin kautta: https://sog.gg/oulun-pelinuokkarit/  

Hyppää kyytiin!