Peliliike -hankkeen innovaatiokilpailu Skillimylly on alkanut!

Skillimylly on innovaatiokilpailu, joka yhdistää oululaiset nuoret ja heidän parissaan toimivat organisaatiot ideoimaan uusia tapoja tai sisältöjä digitaalisen nuorisotyön kehittämiseksi. Peliliikkeellä on viisi digitaaliseen nuorisotyöhön tai digipelaamiseen liittyvää teemaa, jotka toimivat tienviittoina kerättäville projektiehdotuksille. Teemoihin voit tutustua hankkeen kotisivuilla.

Oululaisista nuorista ja nuorisotyön ammattilaisista koostuva raati arvioi jätetyt projektiehdotukset ja valitsee niistä parhaimmat toteutettavaksi. Skilli-projektin toteuttamisesta Peliliike maksaa 5000 euroa. Projektiehdotuksia voivat jättää niin yksityisen kuin kolmannen sektorin toimijat, kunhan käytössä on voimassa oleva Y-tunnus.

Projektiehdotuksia voi jättää 7.2.-23.2.2022. Raati arvioi jätetyt ehdotukset 3.3.2022.

Kerää siis ympärillesi tiimi, tutustukaa yhdessä Skillimyllyn toteutukseen ja teemoihin. Ideoikaa itse tai Peliliikkeen työntekijöiden kanssa projektiehdotus. Tärkeintä meille Peliliikkeessä on, että projektin toteuttamisessa on mukana oululaisia nuoria. Vastaamalla Peliliikkeen teemoihin projekti myös edistää digitaalisen nuorisotyön kehittämistä sekä tarjoaa tiimillesi tai edustamallesi organisaatiolle tilaisuuden kokeilla ja kehittää omaa toimintaa.

Lue lisää Skillimyllystä hankkeemme kotisivuilta. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Ole rohkeasti yhteydessä Peliliikkeen työntekijöihin! Avaamme hankkeemme toimintaa ja autamme mielellään muotoilemaan mahdollisen ideasi projektiehdotukseksi.