Kaasi – kaverina mukana Oulun keskustan alueen jalkautuvat nuorisotyöntekijät
Kaasin ohjaajat toimivat turvallisina aikuisina ja jalkautuvat Oulun keskustan alueella mahdollisuuksien mukaan ti-to klo 17-20 ja pe-la klo 17-23. Tämän lisäksi Kaasi- toiminnassa järjestetään mukavaa ja ilmaista toimintaa 13-29 -vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille.
Alueellisen nuorisotyön kanssa yhteistyössä Kaasi jalkautuu myös ympäri Oulua.
Ota seurantaan Instagramissa @Kaasitoiminta, josta saat lisätietoa tapahtumista ja ilmoittautumislinkeistä.
Kesän tapahtumat Kaasi-toiminnassa
Ti 14.6. Ilmajoogaa ja tankotanssia Tankotaivas klo 14.45-16.30
La 18.6. Koris-, skeittaus- ja katutaidetapahtuma Kuusisaaressa klo 18-21
Ti 21.6. Minigolf/bilis/keilaus Oulunkeilahalli klo 14-16
To 30.6. Huikia klo 13-16
Jenkkifutis heinäkuun ensimmäisellä viikolla Raati/Kuusisaari klo 14-16
To 14.7. Suppailu Lappis klo 14-16
To 21.7 Vesipuisto Lappis klo 14-16
To 28.7. Padel Nallisport klo 16-18
viikoittain piknik Ainolanpuistossa tai muussa sovitussa paikassa, tässä kannattaa seurata meidän IG tiliä @Kaasitoiminta. Myös kaikista alla olevista tulee mainokset Instagramiin.
Tällä sivulla pääset tutustumaan, millaisia mahdollisuuksia Oulussa on nuorille. Voit löytää uuden harrastuksen, ystäviä, tietoa ja vastauksia sateenkaareviin kysymyksiin.
Sateenkaareva toiminta keskittyy sukupuolen ja seksuaalisuuden moninaisuuteen. Toiminta tukee nuoria, jotka kaipaavat vertaistukea ja -toimintaa, pohtivat omaa identiteettiään tai haluavat toimia ihmisoikeuksien puolesta.
Sateenkaarinuorten illat
Sateenkaarinuorten kesäillat
Ma 13.6.2022 klo 16-18 Ainolanpuistossa, tavataan kahvilan edessä. Tule kuulemaan OuluPridesta, juttelemaan moninaisuudesta Martun kanssa ja syömään jätskiä.
Ti 5.7. 2022 klo 16 -18 Ainolanpuistossa, tavataan kahvilan edessä.
Ti 2.8.2022 klo 16 -18 Ainolanpuistossa, tavataan kahvilan edessä piknikin merkeissä. Tarjolla pientä purtavaa, musaa ja pihapelejä. Ota mukaan viltti ja halutessasi omia eväitä.
Syksyn sateenkaarinuorten illat
6.9., 4.10., 1.11., 13.12. Kastellin monitoimitalolla klo 17 -20
11 – 16 –vuotiaille Kastellin nuorisotila Huudissa kerran kuukaudessa!
Haluatko tavata muita samanikäisiä ja samanhenkisiä nuoria rennossa ja turvallisessa ympäristössä. Toiminnassa pelaillaan, askarrellaan, leivotaan ja syödään yhdessä. Olet äärimmäisen tervetullut mukaan yksin tai yhdessä kaverin kanssa.
Lisätietoja: Maksuton, ei vaadi ilmoittautumista eikä sitoutumista, tila on esteetön. Kuinka pääset paikalle? Kastellin nuorisotila Huudiin pääset Busseilla, jotka saapuvat ja lähtevät pysäkeiltä Sairaalanrinne P ja E. linja: 2, 20, 20K, 23, 23K, 25, 63. Pääset nuorisotilaan menemällä isomman parkkipaikan päätyyn, jossa oikealla puolella on syvänne ja sieltä pääset sisään.
Toiminnan järjestää Oulun kaupungin nuorisopalvelut
Alle 30 –vuotiaille Nuorten Bysiksellä joka maanantai klo 18 -20!
Tervetuloa kahvittelemaan. Kaikki ovat tervetulleita. Toiminta on maksutonta, ei vaadi ilmoittautumista.
Nuorten Bysiksen yhteystiedot: Hallituskatu 5A, tilapäisesti käynti Ojakadun puolelta Järjestäjänä Oulun Seta.
Tila sijaitsee hyvien bussiyhteyksien varrella. Lähimmät pysäkit ovat Kaupungintalo P ja E. Tila ei ole esteetön.
Ihmisoikeuksien puolesta OuluPride 2022!
OuluPride –tapahtuma kerää yhteen tuhansia ihmisiä elokuun alussa 1.-7.8.2022. Kiinnostaako sinua osallistua nuorten tapahtumien suunnitteluun ja toteuttamiseen? Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Sariin tai Sakkeen.
Oulun nuorisopalvelut järjestävät OuluPride 2022 -tapahtumassa tuunauspajan perjantaina, lauantaina etkot ja on mukana puistojuhlassa omalla pisteellä koko päivän. Olet näihin lämpimästi tervetullut! OuluPride 2022, Oulu Pride nettisivut , IG @OuluPride
Seksuaalineuvonta
Seksuaalisuus ja seksuaaliset tarpeet ovat elämän mittaan muuttuvia asioita. Seksuaalineuvonnassa voi keskustella tarpeista ja pulmista mutta myös sukupuoli- ja seksuaali-identiteetistä. Keskustella voi myös nuoruusikään liittyvistä kysymyksistä. Seksuaalineuvojan vastaanotolla on mahdollista keskustella yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Keskustelut ovat luottamuksellisia.
Seksuaalineuvontaan voi ja kannattaa hakeutua, kun jokin seksuaalisuuteen liittyvä kysymys mietityttää tai häiritsee. Jos jokin asia häiritsee seksuaalista hyvinvointia, on parempi jutella asiasta ammattilaiselle, kuin jäädä yksin kysymyksen kanssa.
Byströmin ohjaamossa on tänä syksynä alkanut seksuaalineuvonta joka torstai. Neuvonta on maksutonta ja luottamuksellista. Voit varata ajan numerosta 050 599 2293. Myös Nuorten Oulu Chatissa voit keskustella mielessäsi olevista asioista ma-la 18-20.
Setan tukihenkilötoiminta
Tunnetko olevasi yksin seksuaaliseen suuntautumisen tai sukupuoleesi liittyvien ajatusten kanssa? Etkö löydä ryhmää, joka sopisi sinulle? Vapaaehtoinen tukihenkilömme voi auttaa sinua selvittämään ajatuksiasi kahdenkeskisissä keskusteluissa. Hän voi myös auttaa sinua löytämään oikean ryhmän itsellesi tai etsiä kanssasi sinulle sopivia tukipalveluja.
Oulun Setalla on koulutettuja vapaaehtoisia, jotka antavat vertaistukea oman elämänkokemuksensa pohjalta. Tukihenkilöt voivat keskustella kanssasi mieltäsi vaivaavista asioista ja antaa neuvoja. He voivat myös tarvittaessa toimia saattajana Oulun Setan ryhmiin.
Jos haluat hakea itsellesi tukihenkilöä tai kysyä lisää tukihenkilötoiminnasta, laita sähköpostia osoitteeseen . Tietoa tukihenkilötoiminnasta (Oulun SETA)
Sivukategoria:Vapaa-aika
Oulu on eläväinen kaupunki, josta löytyy tekemistä ja tapahtumia lähes jokaisena vuoden päivänä. Tapahtumakalenterin kautta voit etsiä sinua kiinnostavia tapahtumia Oulun seudulta.
Koko Oulun tapahtumat
Sivukategoria:Vapaa-aika
Kouluikäisille
Koulujen loma-aikoina (syys-, talvi- ja kesäloma) moni etsii mukavaa tekemistä joko itselleen tai läheiselleen. Lomafiiliskokoaa yhteen mielenkiintoiset kurssit, leirit ja retket. Tekemistä löytyy laidasta laitaan, toivottavasti sinäkin löydät jotakin itseäsi kiinnostavaa!
Kesäfiilis 2022 on julkaistu keskiviikkona 20.4.2022. Tälle sivulle kokoamme parhaita vinkkejä kesän viettoon ja koko Kesäfiilis-julkaisun voit lukea Oulun kaupungin nettisivuilla. (Linkki avautuu uudelle välilehdelle.)
Nuorille ja nuorille aikuisille
Tuntuuko, ettet keksi mitään kivaa kesätekemistä? Eipä hätää! Olemme koonneet vinkit mukaviin kesätouhuihin. Päivitämme listaa läpi kesän. PDF-tiedostoon kerätyt vinkit löydät täältä:
Vapaaehtoistyöntekijöillä ei tarvitse olla ennestään mitään erityistä koulutusta tai kokemusta, vaan he saavat yleensä perehdytyksen tehtäväänsä. Kukin tekee vapaaehtoistyötä omien aikataulujen ja resurssien mukaan.
Vapaaehtoistoiminta on aina palkatonta. Myös vapaaehtoistyöstä saa arvokasta työkokemusta ja sen voi lisätä ansioluetteloon. Jotkin vapaaehtoistyötä organisoivat tahot, esimerkiksi MLL ja Varesverkosto tarjoavat vapaaehtoisille sähköisiä osaamismerkkejä tai todistuksia. Vapaaehtoistyötä tekevä paitsi antaa omastaan, myös saa itselleen. Vapaaehtoistyön kautta voi löytää uusia ystäviä, saada kokemuksia ja tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä.
Vapaaehtoistyöntekijänä voi olla mukana esimerkiksi ystävätoiminnassa, ensiapuryhmässä tai keskustelukumppanina auttavassa puhelimessa.Vapaaehtoistoiminta voi olla myös vertaistuen antamista henkilöille, jotka painivat samojen ongelmien kanssa, joita vapaaehtoistyötä tekevä on itse käynyt joskus läpi. Myös esimerkiksi urheiluseuroissa tai ympäristönsuojeluun keskittyvissä yhdistyksissä voi toimia vapaaehtoisena.
Lasten ja nuorten parissa voi toimia monipuolisissa vapaaehtoistehtävissä, esimerkiksi puhelimessa, chatissa, kerho-ohjaajana tai vaikkapa juttukaverina. Vapaaehtoiseksi voi lähteä myös omien mielenkiinnon kohteiden tai harrastusten pohjalta. Voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostausta selvitetään ennen toiminnan alkamista.
Alle on kerätty linkkilista, josta voi tutustua erilaisiin vapaaehtoistyötä koordinoiviin tahoihin ja etsiä itselle mieluista toimintaa.
Lähtemällä vapaaehtoiseksi ystävä toimintaan voi auttaa ilman ystävää olevia ja saada samalla itsekin uusia ystäviä. Vapaaehtoinen voi toimia kuuntelijana ja tukena, lievittää yksinäisyyttä tai tehdä yhdessä ystävän kanssa jotakin, mikä molempia kiinnostaa. Ystävän kanssa voi esimerkiksi kyläillä, ulkoilla tai harrastaa yhdessä. Jotkin toiminnan järjestäjät saattavat kustantaa ystäville toiminnasta koituvia pieniä menoja. Asiasta kannattaa tiedustella toiminnan järjestäjältä.
Toimintaa järjestäviä tahoja löytyy alla olevasta linkkilistasta.
Vertaistoiminta tuo yhteen ihmisiä, joilla on samanlaisia kokemuksia. Vertaistoimintaan voi lähteä mukaan, jos on esimerkiksi itse selvinnyt vaikeasta elämäntilanteesta tai sairaudesta ja haluaa tukea toisia samanlaisten asioiden kanssa kamppailevia. Vertaistoimintaa järjestävät useat sairaus- ja potilasyhdistykset ja -järjestöt.
Ensiapu- ja kriisityössä toimivat vapaaehtoiset ovat korvaamaton lisä viranomaisten toimintaan. Ensiaputaidot ovat myös tärkeä kansalaistaito ja taitojaan voi tarvita milloin vain.
Alla olevaan linkkilistaan on kerätty ensiapu- ja kriisityötä koordinoivia tahoja.
Vapaaehtoinen voi tuoda paljon iloa ja toimintaa ikäihmisen arkeen. Vapaaehtoinen voi toimia esimerkiksi juttu- tai kahvitteluseurana, apuna kauppareissulla tai harrastaa yhdessä ikäihmisen kanssa.
Alla olevasta linkkilistasta voi tutustua erilaisiin ikäihmisten parissa vapaaehtoistyötä organisoiviin tahoihin.
Aina ei tarvitse lähteä ulkomaille saadakseen kokemuksia kansainvälisyydestä. Monikulttuurisen toiminnan kautta pääsee tutustumaan uusiin ihmisiin ja kulttuureihin. Vapaaehtoinen voi esimerkiksi edistää maahanmuuttajien kotoutumista, rohkaista muunkielisiä suomen kielen käyttämiseen tai osallistua tapahtumiin ja leireille.
Alla olevasta linkkilistasta voit etsiä itsellesi mieluista tapaa tehdä vapaaehtoistyötä monikulttuurisuuden parissa.
Jos luonto ja eläimet ovat lähellä sydäntä, voi mieluinen vapaaehtoistyö löytyä aiheen parissa toimivasta yhdistyksestä tai järjestöstä. Vapaaehtoisena voi osallistua vaikkapa vieraslajien poistamiseen luonnosta, suunnitella luontoretkiä tai vaikka nikkaroida linnunpönttöjä. Vapaaehtoisena voi kartuttaa kokemusta myös järjestötyön organisoinnista.
Alla olevasta linkkilistasta pääset tutustumaan erilaisiin yhdistyksiin, joiden kautta on mahdollista tehdä vapaaehtoistyötä luonnon hyväksi.
Vapaaehtoistöitä on monenlaisia, niin kuin vapaaehtoisiakin. Vapaaehtoistyöpaikan voi myös luoda itse kyselemällä, tarvittaisiinko jossakin apua. Esimerkiksi urheiluseurassa saatetaan ilahtua vapaaehtoisesta somettajasta, naapurille voi lupautua lumitöiden tekijäksi tai nurmen leikkaajaksi ja palvelutalon väkeä voi ilahduttaa musiikkiesityksillä. Mahdollisuuksia vapaaehtoistyöhön voi kysellä esimerkiksi seuroista, järjestöistä ja yhdistyksistä.
Kesäkäyttöinen Koppanan leirikeskus sijaitsee Pohjanlahden rannalla kauniissa maisemassa noin 25 km:n päässä Oulun keskustasta. Leirikeskuksessa on hyvät tilat ja luonnonkaunis ympäristö leirejä ja tapahtumia varten.
Koppanan leirikeskusta voi nuorisopalveluiden oman toiminnan lisäksi vuokrata ensisijaisesti oululaiset nuorisojärjestöt ja -ryhmät. Myös oululaiset päiväkodit, koulut ja muut järjestöt voivat sitä vuokrata.
Leirikeskuksessa on majoitustilaa 30 yöpyjälle, myös telttamajoitus on mahdollinen. Koppanan leirikeskuksen varusteluun kuuluu sisä- ja ulkokeittiö, astiasto n. 50 hlölle, rantasauna, pallokenttä ja nuotiopaikka rannalla.
Katso vapaat vuorot Timmistä
Nuorisopalvelut käyttää vuoronvarauksissa Timmi 4.0 -varausohjelmistoa. Näet Koppanan leirikeskuksen varaustilanteen ilman rekisteröitymistä järjestelmään.
Koppanan leirikeskuksen käyttövuorojen haku- ja varausohjeet
Hakuajat Leirikeskus Koppanan kesävuorot (1.6. – 31.8.) haetaan vuosittain 31.3. mennessä.
Vapaita yksittäisiä vuoroja voi kysyä ja hakea koko toimintakauden ajan, myös hakuaikojen jälkeen.
Koppanan leirikeskuksen tilavuoroja haetaan tätä tarkoitusta varten laaditulla hakulomakkeella. Huomioithan, että hakemuksen kaikki kohdat tulee täyttää.
Täytetty hakulomake lähetetään ensisijaisesti sähköpostitse: nuoriso.tilavaraukset[at]ouka.fi tai osoitteeseen: Sivistys- ja kulttuuripalvelut/Nuorisopalvelut, Tilavuorohakemus, PL 17, 90015 Oulun kaupunki.
Vuoronjakoperiaatteet
Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset nuorisojärjestöt ja -ryhmät
Muut toimijat
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.
Lisätietoja leirikeskuksesta antaa Anu Puolanne, p. 044 703 8290, anu.puolanne[at]ouka.fi
Erilaiset järjestöt ja yhdistykset toimivat yhteisen hyvän vuoksi eivätkä ne yleensä tavoittele voittoa. Toiminnan lähtökohtana voi olla harrastuksen, yhteisen hyvän asian tai ajatuksen edistäminen.
Järjestöt ja yhdistykset järjestävät toimintaa jäsenilleen. Toimintaa on mahdollista järjestää myös muille kuin jäsenille, esim. tapahtumien muodossa. Toimintaan osallistuvia yhdistää kiinnostus samaan aihepiiriin. Jäseneksi liittyminen ja toimintaan osallistuminen on vapaaehtoista.
Monelle toimintaan osallistuvalle jo pelkkä yhdessäolo on tärkeää. Toimintaan osallistumalla voi myös tutustua uusiin ihmisiin sekä oppia uusia taitoja esimerkiksi silloin, kun tarttuu tarjolla oleviin tehtäviin. Yhdistyksen/järjestön kautta voi olla myös mahdollista vaikuttaa asioihin.
Esimerkkejä erilaisista järjestöistä ovat mm. urheilu- ja liikuntayhdistykset, kulttuuriyhdistykset, nuorisojärjestöt ja vapaa-aika- ja harrastusyhdistykset.
Näin pääset mukaan toimintaan:
Pohdi mikä aihe sinua kiinnostaa – oletko esimerkiksi kiinnostunut kulttuurista, liikunnasta vai toisten auttamisesta.
Kun olet päättänyt aihepiirin, ota selvää oman alueesi yhdistystarjonnasta. Tietoa toimijoista löydät esimerkiksi verkosta, sosiaalisen median kanavista ja yhdistyksen jäseniltä. Tietoa Oulun alueen toimijoista löydät sivun oikean reunan linkkien takaa.
Mene rohkeasti mukaan yhdistyksen järjestämiin tapahtumiin ja toimintaan. Mikäli yksin meneminen jännittää, pyydä ystävä, tuttava tai vaikkapa sukulainen mukaan ensimmäisille kerroille.
Liity jäseneksi, mikäli toimintaan osallistuminen sitä vaatii.
Voit osallistua voimavarojesi ja halusi mukaan myös yhdistyksessä tarjolla oleviin tehtäviin. Tehtävät voivat olla pieniä tai suuria, mutta kaikki yhtä arvokkaita.
Oulussa toimii paljon eri järjestöjä, joiden toimintaan voi osallistua kuka tahansa. Kiinnostavia järjestöjä voit etsiä esimerkiksi Kumppanuuskeskuksesta, josta löytyy useiden yhdistysten ja järjestöjen tilat.
Jos et löydä itsellesi sopivaa yhdistystä siitä aihepiiristä, josta olet kiinnostunut, voit pohtia oman yhdistyksen perustamista muiden samasta asiasta kiinnostuneiden kanssa. Jos mietit uuden kerhon, yhdistyksen tai järjestön perustamista, kannattaa ottaa selvää avustuksista, joita toimintaan voi saada. Myös tapahtumien järjestämiseen on mahdollista saada avustusta.
Sivukategoria:Vapaa-aika
Tiesithän, että nuorisopalveluilla on tarjolla erilaisia harrastetiloja ympäri Oulua juuri sinulle. Tarjolla on vuokrattavia bänditiloja, ilmaisia ja avoimia bändi-ja pelitiloja nuorisotilojen yhteydessä sekä studio.
Löydät 6 pelitilaa nuorisotalojen yhteydessä, eri puolilla kaupunkia.
Tiloilla pääset kokeilemaan pelaamista, viettämään aikaa ystävien sekä ohjaajien kanssa ja osallistumaan erilaisiin toimintoihin pelien ympärillä. Pelitiloilta saat tarvittaessa tunnukset käyttöön yleisimmille peleille.
Loma-aikoina pääset osallistumaan pelitiloilla suosittuihin laneihin sekä erilaisten turnausten syövereihin.
Toiveet sekä uudet ideat pelitoimintaan ovat aina tervetulleita!
Alta pääset tutustumaan oman alueesi pelitilaan, olet lämpimästi tervetullut tutustumaan pelitiloillemme!
Jokaisesta pelitilasta löytyy striimauskone ja välineet, josta voit striimata Sohovaan yksin tai ohjaajan kanssa. Striimaukseen saa myös opastusta.
Pelitilasta löydät kymmenen pelitietokonetta, jotka ovat auki nuorisotalon aukiolojen mukaisesti. Sinulle 7lk.-17-vuotias avoinna ti-pe klo 16.30-20.00
Pelivalmennus(PEGI12) on päättynyt kevään 2022 osalta ja jatkuu jälleen syyskuussa 2022.
Pelitilamme on auki sinulle 7lk.-17-vuotias TI-PE klo 16.30-20
Pelivalmennusta(PEGI12) nuorisotalolla torstaisin klo 18-20 Valmennus on sinulle ilmaista ja ilmoittautumaan pääset seuraavasta linkistä: Oulun pelinuokkari: Syksy 21 (typeform.com)
Jos olet kiinnostunut striimaamisesta, niin olet tullut oikeaan paikkaan! Meidän nuoristalolta löytyy striimaamiseen tarvittavat laitteet ja opastamme laitteiden käytössä. Ota rohkeasti yhteyttä!
Vasta uudistetusta pelitilasta löydät 10 pelitietokonetta led-valaistuksen kera.
Pelitilamme on auki sinulle 7lk.-17–vuotias ti-pe klo 17-19.40.
Ohjaajista saat myös loisto pelikaverin, tuleppa nääki pellaamaan!
Pelivalmennusta(PEGI12) nuorisotalolla perjantaisin klo 17-19 (Valmennus tauolla kesän ajan). Valmennus on sinulle ilmaista ja ilmoittautumaan pääset seuraavasta linkistä: Oulun pelinuokkari: Kevät 2022 (typeform.com)
Kaakkurin lasten- ja nuortentalolta löytyy muutamia pelikoneita ja striimauskone. Täällä hyödynnämme muilta pelitiloilta konevaihtojen seurauksena ylimääräiseksi jääneitä koneita, joilla toimivat nykyaikaiset pelit, jotka eivät vaadi koneelta paljon tehoja. Toki oheislaitteet voivat olla ihan uusiakin
Ei pelivalmennuksia.
Laitteisto:
3 kpl pelitietokonetta
1kpl striimauskone
Nuorisopalveluilla on vuokrattavia tyhjiä bänditiloja eri puolilla kaupunkia. Tilat vuokrataan seuraavin perustein:
bändin jäsenet ovat oululaisia ja 16–26-vuotiaita
yhteyshenkilön tulee olla täysi-ikäinen
tilat vuokrataan määräajaksi (1–3 v.)
Mikäli edellä mainittuja kriteereitä täyttäviä bändejä on enemmän kuin tiloja, tilavuoro arvotaan.
Bänditiloja on kahdenlaisia, ns. yhteiskäyttötila (useampi bändi harjoittelee samassa tilassa), joiden vuokra on 12,50 €/kk ja omia tiloja 53 €/kk.
Bänditilojen hakuaika on toukokuun loppuun mennessä. Vain täydellisesti täytetyt hakemukset huomioidaan.
Vuokrasopimukset tehdään määräajaksi (1.9.–31.7.). Mikäli tiloja vapautuu kesken kauden, ne vuokrataan edelleen bändeille, joiden hakemus on palautettu nuorisopalveluihin.
Avoimet bänditilat
Nuorisopalveluilla on myös avoimia bänditiloja Oulunsalon, Maikkulan, Haukiputaan,Toppilan ja Kiimingin nuorisotaloilla sekä Nuorten Bysiksen tiloissa.
Tilat on tarkoitettu pääsääntöisesti 7–17-vuotiaiden musiikinharrastajien käyttöön, ja tilojen käyttö on maksutonta.
Tilojen varaus ja lisätiedot suoraan kyseisiltä taloilta.
Maikkulan nuorisotalon yhteydessä sijaitsee äänitysstudio, jota voivat käyttää alle 25-vuotiaat oululaiset.
Studion käytön edellytykset
Studion asiakkaiden tulee olla alle 25-vuotiaita ja kirjoilla Oulussa.
Studiolla ei tehdä myyntiin tarkoitettua materiaalia. Studiolla äänitettävä materiaali ei saa olla asiatonta, syrjivää tai loukkaavaa.
Studiolla ovat voimassa Oulun kaupungin nuorisotilojen järjestyssäännöt.
Miten studion asiakkaaksi pääsee?
Voit kysyä lisää studion käytöstä Maikkulan nuorisotalon ohjaajilta.
Hyvä tietää
Pääsääntöisesti asiakkaat käyttävät omia soittimia ja vahvistimia, myös studion soittimien käyttö on mahdollista. Sovi studion soittimien käytöstä ajanvarauksen yhteydessä.
Mikäli haluat käyttää valmista taustamusiikki (biitti), voit käyttää sitä, mikäli tekijä on sallinut sen. Myös omien biittien tekeminen studiolla on mahdollista.
Studioaikaa kannattaa hakea hyvissä ajoin, vähintään muutamaa viikkoa ennen toivottua äänitysajankohtaa.
Muista valmistautua hyvin äänityksiin! Studio ei ole harjoittelutila, vaan paikka, jossa sävelletyt, sanoitetut, sovitetut ja harjoitellut kappaleet taltioidaan.
Oliko tämä sivu hyödyllinen?
1 = Ei lainkaan hyödyllinen, 5 = erittäin hyödyllinen
Sivukategoria:Vapaa-aika
Nuorisotilatoiminta
Nuorisotiloille ovat tervetulleita kaikki 7-17- vuotiaat.
Nuorisotiloilla voit turvallisessa ympäristössä harrastaa ja tavata ikätovereitasi, sekä meillä on tarjolla myös erilaisia kerhoja, kursseja, leirejä, retkiä ja tapahtumia! Kaikille varmasti jotain.
Ei muuta kuin tutustumaan. Mukana menossa loistavat nuoriso-ohjaajat!
Alla on esittelyvideo nuorisotilatoiminnasta . Voit katsoa sen myös tämän linkin kautta: Nuorisotilatoiminnan esittely(youtube.com).
Nuorisotilatoiminta
Oulun nuorisotilat kartalla
(Nuorisotilojen osoitteet löytyvät myös nuorisotilojen omilta sivuilta.)