Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Oulunsalon nuorisotalolle!

Hei, sinä 7-17- vuotias nuori! Nuorisotalolla pääset viettämään turvallista, mukavaa ja rentoa vapaa-aikaa kavereiden sekä nuorisotalon koulutettujen ohjaajien kanssa. 

Talolla on aina henkilökuntaa paikalla aukioloaikojen mukaisesti. Nuorisotalolta löydät mielekästä ja innostavaa tekemistä aina askartelusta biljardiin ja satuhetkistä lautapeleihin. Kerhokeittiössä pääset kokkailemaan sekä kokeilemaan uusia reseptejä muiden kanssa. Erityisesti bändi- ja pelitilamme antavat sinulle mahdollisuuden kehittää musiikillisia taitojasi ja seikkailla tietokonepelien jännittävässä maailmassa. Bänditilasta löydät soittimia vaikka koko bändille ja pelitilassa pääset kokeilemaan taitojasi pelien parissa sekä kehittymään pelaajana.

Olet lämpimästi tervetullut seuraamaan Oulunsalon nuorisotalon menoa ja meininkiä paikan päälle ja myös somekanaviimme.

Katso nuorisotalon esittelyvideo alta tai Youtubesta Oulunsalon nuorisotalon esittelyvideo (linkki avautuu uudessa välilehdessä).

Nuorisotalon esittelyvideo

ohjaajat:

Elina Vikstedt
Milla Heikkinen
ohjaaja.
Juho Kutilainen
Samuli Sillanpää

ville.s.sillanpaa(at)ouka.fi

Sähköpostiosoitteet muodossa etunimi.sukunimi(at)ouka.fi

Oulun nuorisotilat kartalla.

Ajankohtaista alueella

Tilojen varaus

Meiltä voit varata seuraavia tiloja:

Aula/olohuone 87 m2
Keittiö (pieni) 12 m2
Kerhohuone 30 m2
Kerhokeittiö 34 m2

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

Onko sinulla vielä viikonloppusuunnitelmia? Onneksi nuokkari on jälleen auki 😍 nuokkarin ovet ovat auki huomenna klo 15-22 ja luvassa on Mario Kart-turnaus sekä pannaria ja kahavia 😋 Tulehan viettämään lauantai-iltaa kanssamme.

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerran #OulunsalonNuokkari #Lauantai
Tule tuunaamaan oma vohvelisi! 😋 Cafee starttasi juuri ja tarjolla herkullisia vohveleita.

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerran #OulunsalonNuokkari #Cafee
Mitä toivoisit nuokkarille? Mikä nuokkarissa on kivaa? Mikä kaipaisi muutosta?

Nuokkarilla järjestetään tänään talokokous isoille kävijöille klo 18.30. Tule mukaan niin pääset vaikuttamaan nuokkarin toimintaan. 😎

#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #AsteenVerran #OsallistuJaVaikuta #OulunsalonNuokkari
Huomenna lauantaina nuokkari jälleen auki klo 15-22. Illan aikana pääsette skabailemaan sekä herkuttelemaan suussasulavilla kinkkumuffineilla 😋 huomiseen 👋🏻

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerran #OulunsalonNuokkari #Lauantai
Huomenna jälleen nuokkarilla tarjolla ilmaista pelivalmennusta klo 18-20. Ilmoittaudu mukaan osoitteesta https://sog.gg/oulun-pelinuokkarit/. Pelivalmennus on PEGI12. 

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #OulunsalonNuokkari 
#Pelivalmennus
#Perjantai
Halloween lähestyy 🎃 täällä Oulunsalon nuokkarilla ollaan aloitettu jo suunnittelemaan halloween ohjelmaa. Joko sinä odotat halloweenia?🎃

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #OulunsalonNuokkari #Halloween
Täällä me ollaan tämä viikko seiskaluokkia ryhmäyttämässä ☺ Mukana menossa seurakunnan nuorisotyönohjaajat sekä oppilashuoltoryhmän jäseniä. Ottakaa seuraantaan myös seurakunnan insta tili @osalonisotnuoret.
#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #OulunsalonNuokkari #Ryhmäytykset
Ensimmäinen viikko normaalia aukioloa takana ja täytyypi sanoa, että melkoisen mukava viikko takana. Ja kevätkin tuli samalla ovenavauksella ☀️

Nähdään taas ensi viikolla ja toooosi mukavaa viikonloppua meiltä teille kaikille!

#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulunsalonnuokkari #viikonloppuja
Tänään pääsette seuraamaan Elinan ja Millan Fortnite pelailua! Striimaus alkaa klo 17.30, tuuhan seuraamaan 😎 (pegi 12).
Twitch: oulunsalonnuorisotalo

#oulu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #oulunsalonnuokkari #fortnite #striimi

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Ritaharjun nuorisotilalle!

Pelailua, liikuntaa ja yhdessä tekemistä – Ritaharjun nuorisotila tarjoaa monipuolista toimintaa nuorille!

Ritaharjun monitoimitalon nuorisotila on alueen nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka: turvallinen ympäristö viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia. Nuorisotila sijaitsee Ritaharjun monitoimitalossa alakerrassa kirjaston vieressä.

Nuorisotilalla voit viettää aikaa pelaillen, osallistuen toimintoihin tai jutellen kavereiden ja ohjaajien kanssa. Sinulla on myös mahdollisuus käyttää monitoimitalon musiikkiluokkaa musisoimiseen, salia liikkumiseen ja kotitalousluokkaa kokkailuihin.

Tarjolla on monipuolista ohjattua toimintaa. Nuorisotalon kävijänä pääset osallistumaan toiminnan suunnitteluun ja toteutukseen yhdessä ohjaajien kanssa ja viikko-ohjelmat suunnitellaan nuorten omien toiveiden pohjalta.

Talomme työntekijät ovat nuorten ja heidän vanhempiensa tukena ja apuna kaikissa nuorten elämään liittyvissä asioissa. Olemme koulutettuja nuorisoalan ammattilaisia.

Katso alta meidän esittelyvideo tai katso se oheisesta linkistä Youtubesta Ritaharjun Nuorisotila (linkki aukeaa uudessa välilehdessä).

Ritaharjun nuorisotila

Ohjaajat

Tatja Sevander
Esa Talala
Minna Nikula
Katariina Säikkälä
Jutta Keränen
Joona Mourujärvi
Ada Willman

Oulun nuorisotilat kartalla.

Sähköpostiosoitteet muodossa

Ajankohtaista alueella

Lauantai-illassa tarjoilut kohillaan! Ompa ollu taas mukava touhuilla teidän nuorten kans tänään erilaisia juttuja 😊 kiitos kävijöille! #oulu #nuortenoulu #asteenverran #oulunnuorisopalvelut #ritanuokkari #vohvelibuffa
Hyvää uutta vuotta!☃️

Tällä viikolla tiistaina musamahiksia, keskiviikkona pingisturnaus, torstaina saa esittää toiveita ja perjantaina on tarjolla sipsiä ja dippiä.

Sali auki ti, to, pe 16.30-18 sekä ke 16-18.

Instassa torstaina visa sekä perjantaina Hyvän mielen vinkki.

Tervetuloa! #ritanuokkari #nuortenoulu #oulu #oulunnuorisopalvelut #asteenverran uudempi
Hyvän mielen vinkki. Omien arvojen pohtiminen ja tiedostaminen lisää itsetuntoa ja vahvistaa omaa minäkuvaa. Kuvassa (mieli.fi) näet eri arvoja, kuten turvallisuus, rehellisyys, rakkaus.Voit pohtia omia arvojasi. #Oulu #ritanuokkari #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #mielenterveys
Nuorisotila on auki syyslomalla ti-pe🍁 1.-5.lk klo 12-16, 6.lk klo 14-18, 7.lk-17-vuotiaille klo 16-20.
TI: kädentaitoja
KE: kisoja ja visoja
TO: tehdään pizzaa
PE: kaupunkisota
Tervetuloa!😊
#ritanuokkari #oulunnuorisopalvelut #oulu #nuortenoulu #syysloma
Heissan. Mä oon Jutta. Olen 38v. Olen uusi ohjaaja Ritaharjun nuokkarilla. Rakastan minun koiria ja tykkään neuloa villasukkia. Tuu jutteleen kanssani. Hymyilään kun kohdataan. 🤪😊 #oulu #nuortenoulu #ritanuokkari #OulunNuorisopalvelut
Oikein ihanaa ja rentouttavaa kesää kaikille! Kiitos teille jotka olette lukuvuoden aikana ilahduttaneet meitä käymällä nuokkarilla. Toivottavasti näemme jälleen ensi syksynä💛
#ritanuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu
Viimeinen kouluviikko käynnissä ennen kesälomaa ja meillä on teille mahtavia uutisia. Nuokkari on auki 7.lk-17-vuotiaille tulevana lauantaina ja ohjelmassa on grillailua, skaboja, hyvää fiilistä ja toivottavasti myös aurinkoa☀️ Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan myös Hesburgerin lahjakortti🍔🍟🥤 Tervetuloa, olemme auki klo 15-22!
#ritanuokkari #nuortenoulu #oulu #oulunnuorisopalvelut #kesäloma
Tulevana lauantaina taas pohjoisen tiimin verkkolauantai! Mukana meidän lisäksi @haukiputaannuokkari sekä @ritanuokkari 
Olemme tavoitettavissa klo 15-22! Luvassa Fortnite ja Along Us pelaamista sekä pelistriimausta Twitchiin. Pidämme myös ig-livejä illan aikana. Ottakaahan kanavat haltuun ja tulkaa mukaan tai vaikka vain seuraamaan menoa 😀👋 #rajisnuokkari #ritanuokkari #haukiputaannuorisotila #pohjoistavoimaa #oulu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Ylikiimingin nuorisotilalle!

Ylikiimingin nuorisotila Boxi on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Boxi tarjoaa sinulle turvallisen ympäristön viettää vapaa-aikaa, harrastaa sekä tavata kavereita ja ohjaajia.

Nuorisotila sijaitsee Ylikiimingin kirkonkylällä entisessä kunnantalossa, asukastuvan alakerrassa. Tämän lisäksi 7.lk – 17-vuotiaille tarkoitettua toimintaa järjestetään myös Vesalan monitoimitalolla, ns. Vesalan Boxilla, keskiviikkoisin. Kylän Boxin tilat eivät ole täysin esteettömät, koska tilamme ovat kahdessa tasossa.

Nuorisotilalla voit esimerkiksi pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia ja pingistä tai saapua vain oleilemaan. Lisäksi Vesalassa on mahdollisuus käyttää liikuntasalia. Nuoret voivat myös järjestää omaehtoista toimintaa (esim. kerhoja) meidän ohjaajien tukemana.

Teemme yhteistyötä myös alueen koulujen, kirjaston ja seurakunnan kanssa, eli voit törmätä meidän tilan ohjaajiin myös Boxin ulkopuolella. Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille tai laita meille viestiä puhelimitse, Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Allaolevassa videossa esittelemme Boxin toimintaa. Voit myös katsoa videon Nuorten Oulu -Youtube kanavalta (Linkki nuorisotila Boxin esittelyvideoon).

Ylikiimingin nuorisotilan esittely

ohjaajat:

Riikka Merkkiniemi
Iina Saarinen
Anu Vuotila

Oulun nuorisotilat kartalla.

Ajankohtaista alueella

Terkkuja Ylikiimingistä, tarkemmin sanottuna Vesalan Boxilta! Mitä veikkaat, kumpi vie tän bilismatsin: nuoriso-ohjaajamme Iina vai työkokeilijamme Tanja? 🤪😎

#Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #AsteenVerran #NuorisotilaBoxi
Ai ettien että mitä herkkua ollaan teille isoille loihdittu! Tänään syyslukukauden ensimmäinen isojen ilta Vesalassa klo 17-20. Ei muuta ku hippulat vinkuen kohti Vesalaa 🛵
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi
Ihanaa kesälomaa Boxin poppoolta! 🥳 Tänään ja huomenna Boxi on vielä auki, mutta sen jälkeen siirrymme kesäksi muihin hommiin. Boxi avaa ovensa syyslukukauden alettua ke 11.8. klo 12 1.-6.-luokkalaisille. 

Mutta tulkaahan vielä morottamaan tänään ja huomenna! 😎

#oulu #nuortenoulu #nuorisotilaboxi #oulunnuorisopalvelut
Ihanaa viikonloppua tyypit! 🤩 Päästiin Anun kanssa lopettelemaan viikko Kiimingin Sykkeelle Juhon hellään huomaan. 🥰 - Riikka
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi
Ylikiimingistä moro! Me ollaan täällä Ykissä melekosia pitämään erilaisia kisailuvisailu-instalivejä ja ajateltiinkin pitää tänään keskiviikkona 13.1. klo 17 Piirrä ja arvaa -kisailulive täällä NuortenOulun instatilillä. Tulehan mukaan arvailemaan, mitä me yritetään piirtää. Voittajalle luvassa palkinto. 🤩

#oulu #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #nuorisotilaboxi
Tässä on Boxin poppoo! Voit nähdä meitä sekä kylän että Vesalan Boxilla. 😊 Ensi viikolla luvassa tarkempaa ohjaajaesittelyä. ✌
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi
Syksyn eka pidennetty ja sen kunniaksi karkki- ja sipsibuffet 😝
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi
Tulkaahan moikkaamaan meitä tänään! Kylän Boxin ovet avautuvat pitkän tauon jälkeen tänään 1.-6.-luokkalaisille klo 12!! 7.lk-17-vuotiaat ovat tervetulleita tänään ja huomenna torstaina Boxille klo 16-17. Perjantaina pidetään syksyn ensimmäinen pidennetty isoille klo 16-23! 🎉 
#oulu #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #nuorisotilaboxi

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Yli-Iin nuorisotila Vorellille!

Yli-Iin nuorisotila on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Nuorisotilalla sinulla on mahdollisuus viettää aikaa, harrastaa ja kohdata ikätovereitasi turvallisessa ympäristössä.

Nuorisotilalla voit esimerkiksi käyttää liikuntasalia, pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia tai saapua vain oleilemaan. Meillä voit myös järjestää omaehtoista toimintaa (esim. kerhoja) ohjaajien tukemana.

Nuorisotiloissa työskentelevät ohjaajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat lasten, nuorten ja vanhempien tukena sekä apuna kaikissa lasten ja nuorten elämään liittyvissä asioissa. Yhteistyötä tehdään aktiivisesti alueen koulujen ja seurakunnan kanssa.

Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille tai laita meille viestiä puhelimitse, facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Allaolevassa videossa esittelemme Vorellin toimintaa. Voit myös katsoa videon Vorellin- Youtube kanavalta (Linkki videoon).

Vorellin esittelyvideo

Ohjaajat

Jorma Rasvala
Ida Rauhala

Oulun nuorisotilat kartalla.

Ajankohtaista alueella

Oletko miettinyt koskaan, että se omanlainen harrastustoiminta puuttuu? Tule nuokkarille kertomaan pohdinnoistasi ja lähdetään suunnittelemaan 🥰 #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Nuorisotila_Vorelli #Oulu #AsteenVerran
Mahtavaa Uutta Vuotta Kaikille! Tällä viikolla jo availlaan tilaa ja valmistaudutaan koulun alkuun. #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Nuorisotila_Vorelli #AsteenVerran #Oulu
Suomen itsenäisyyspäivän juhlimisien jälkeen palataan arkeen 😀 Tuu käymään nuokkarilla #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka
Tuu mukaan! Kanavalla myös Yli-Iin nuokkarilta Ida nimimerkillä HC_Hidas. Servulla jutellaan, pelataan ja ehkä siinä on tullu vähän naurettua yhdessä sekä syntynyt uusia ystävyyssuhteita. Maanantaisin ja perjantaisin myös SOC:In pelinuokkari 😀 
Klikkaa itsesi mukaan. Kirjoita netissä osoitekenttään discord.me/nuortenoulu ja Liity. Servulla pääset keskustelemaan, kun paikalla moderaattori-nuori tai nuorisotyöntekijä.
#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka
Se tunne, kun viikonpäivät sekoittuvat ja kirjoittaa mitä sattuu. Tässä oikaistu mainos. Perjantaina suljemme poikkeuksellisesti jo klo 16:30. Muutoin tila tavalliseen tapaan auki. #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Nuorisotila_Vorelli #Ouka
Do diiiii sanoi mummo, joka nenäänsä pyyhki. Ohjaajia saatavilla peleihin mukaan ja muutakin mukavaa. #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka
Discordissa Nuorten Oulu- servulla pääset mukaan toteuttamaan ja suunnittelemaan 😀 Maanantaisin ja perjantaisin paikalla myös pelinuokkarin väki! Storyn puolella linkki, jos ei jaksa kirjoittaa 😅 #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka #Discord
Nuorisotiloilla pidämme tärkeänä, että me ja yhteistyökumppanimme sekä nuoret osallistumme ehkäisevään päihdetyöhön. Näin myös muistutan nuorisotilan säännöistä, liittyen tupakkatuotteisiin sekä muihin päihtymiseen tarkoitettuihin tuotteisiin. #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka
Oulun nuorisopalvelut, yhdessä Kiimingin seurakunnan kanssa järjestävät mahdollisuuden lähteä SuperParkiin 24.11 klo 15:00. Olemalla 10-17-vuotias, maksamalla 5e ja täyttämällä nuokkarilta lupalapun huoltajasi kanssa, lunastat paikkasi linja-autosta😄🤌 Ilmoittautumidia otetaan vastaan 18.11 klo 16:00 asti. @kiiminginsrk_nuoret #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka
Tämän viikon kujeilut. Perjantaina pidennetty ilta 🤌😄 #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Nuorisotila_Vorelli #Ouka

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Toppilan nuorisotalolle!

Meidät löydät Reeniksen takaa Meri-Toppilan päiväkodin yläkerrasta. Tilamme eivät valitettavasti ole esteettömät koska olemme toisessa kerroksessa eikä talossa ole hissiä. Toppilan nuokkarin tilat ovat kodinomaiset ja viihtyisät.

Avoin toiminta on tarkoitettu 7-17 -vuotiaille. Nuokkarilla voit tavata kavereita, pelailla lautapelejä tai konsolipelejä, kokkailla, askarrella tai vaan oleskella. Paikalla on aina myös vähintään kaksi ohjaajaa joiden kanssa voit jutella, pelata ja viettää aikaa. Nuokkarilla järjestetään myös ohjattua toimintaa esim. kokkailua ja askartelua. Seuraa nuokkarin somekanavia, niiden kautta saat ajankohtaista tietoa talon toiminnoista!

Toppilan nuokkarilta löytyy myös bändihuone joka on käytössäsi nuokkarin aukioloaikoina. Bändihuoneesta löytyy kaksi sähkökitaraa+vahvistimet, basso+vahvistin ja rummut sekä laulukamat ja mikseri kaikulaitteineen. Jos ei soitto taivu tule vaikka laulamaan karaokea!

Bändihuone soittimineen.

Katso alta video Toppilan nuorisotalosta tai katso se oheisesta linkistä: Toppilan nuorisotalon esittelyvideo (Youtube)

Toppilan nuorisotila

Ohjaajat

Tyhjä henkilökuva
Susanna Tahvanainen
Tyhjä henkilökuva
Raija Oikkonen-Eskelinen
Aki Kakko

Oulun nuorisotilat kartalla.

Ajankohtaista alueella

Tilojen varaus

Hermanni 32 m2
Hermannin keittiö 12 m2
Tellervo 36 m2 (+ kerhohuone 11 m2)

Bändihuone käytettävissä nuorisotilan aukiollessa.

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

Ollaan auki lauantaina!
Löydä kuvan tähti nuokkarilta ja saa palkinto!
#Oulu #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #ToppilanNuokkari #AsteenVerranSherlock
Tuu haastaa ohjaajat bingiksessä! 

#NuortenOulu #ToppilanNuokkari #OulunNuorisopalvelut #Oulu #AsteenVerranHaastavampi
Tällä viikolla Toppilan nuokkari auki alakoululaisille ma-pe klo 12-16.30 ja 12-17-vuotiaille ke-pe klo 16.30-20 sekä lauantaina alakoululaisille klo 14-18 ja 13-17-vuotiaille klo 17-22. Tervetuloa!
#ToppilanNuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #AsteenVerran
Nuokkari auki tällä viikolla alakoululaisille normaalisti ma-pe klo 12-16.30 mutta isoille ainoastaan torstaina klo 16.30-20. Eli tällä viikolla ei tarvitse miettiä minä iltana lähtis käymään nuokkarilla 😀
#ToppilanNuokkari #NuortenOulu #Oulu #OulunNuorisopalvelut #Tervetuloa #AsteenVerran
Nuokkari auki tällä viikolla tuttuun tapaan alakoululaisille ma-pe klo 12-16.30 ja 12-17-vuotiaille ke-pe klo 16.30-20. Tervetuloa!
#ToppilanNuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #AsteenVerranMahtavampiMaanantai
Tällä viikolla nuokkari auki alakoululaisille ma-ti klo 12-16.30 ja keskiviikkona alakoululaisille klo 10-16.30 ja 12-17-vuotiaille klo 16-18. 
Olemme joululomalla 23.12.21-2.1.22.
Nuokkari on seuraavan kerran auki 3.-5.1.22 klo 10-17.
#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #ToppilanNuokkari #AsteenVerranTontumpi
Tuuhan osallistumaan arvontaan! Keskiviikon ja torstain kävijöiden kesken arvotaan suklaajoulupukki. Arvonta suoritetaan perjantaina klo 15 ja voittajan nimi julkistetaan sen jälkeen. Aikaa palkinnon hakemiseen on ensi viikon keskiviikkoon asti 🙂 
#ToppilanNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #SuklaaJoulupukki #AsteenVerranIsompiSuklaapukki #arvonta
Ensimmäinen maalaus valmis! Iso kiitos @irtau 😊

Vielä ois tilaa taideteoksille, joten tule meille ja maalaa omasi 🤩 

#seinämaalaus #Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #ToppilanNuokkari 
#taiteiluja #artsy #lohikäärmeellekaveri
Nuokkari auki alakoululaisille ma-pe klo 12-16.30 ja 13-17-vuotiaille ke ja to klo 16.30-20. Tervetuloa ❤
#ToppilanNuokkari #OulunNuorisopalvelut #Oulu #NuortenOulu

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Talvikankaan nuorisotalolle!

Talvikankaan nuorisotalo on alueen lasten ja nuorten kokoontumis- ja kohtaamispaikka. Nuorisotalolla sinulla on mahdollisuus viettää aikaa, harrastaa ja tavata kavereita.

Nuorisotalolla voit esimerkiksi käyttää liikuntasalia, pelailla lauta- tai konsolipelejä, askarrella, pelata biljardia tai saapua vain oleilemaan. Meillä voit myös järjestää omaehtoista toimintaa esim. kerhoja.

Nuorisotiloissa työskentelevät ohjaajat ovat koulutettuja ammattilaisia, jotka ovat lasten, nuorten ja vanhempien tukena sekä apuna kaikissa lasten ja nuorten elämään liittyvissä asioissa. Yhteistyötä tehdään aktiivisesti alueen koulujen ja seurakunnan kanssa.

Ideat ja toiveet ovat aina tervetulleita, joten kerrothan niistä meille! Laita meille viestiä puhelimitse, Facebookissa, Instagramissa tai Snapchatissa.

Katso alta video Talvikankaan nuorisotalosta tai katso se Youtubessa oheisesta linkistä: Talvikankaan nuorisotalo.

Esittelyvideo

Ohjaajat

Juha Mertaniemi 050 3736720
Laura Huhta
Emilia Majahalme 040 1628167
Juulia Kultapuro
Jari Leinonen
Markus Fabritius

Oulun nuorisotilat kartalla.

Ajankohtaista alueella

Tilojen varaus

Nuorisotaloltamme on mahdollista varata seuraavia tiloja:

Aula/olohuone 60,5 m2
keittiö 15 m2
pelihuone 25 m2
liikuntasali 150 m2

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

Tänään cafessa superhyvii pinaattifetakolmioita! 😋 #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #talvikankaannuokkari #AsteenVerran
Hodaribaari! #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #talvikankaannuokkari
Testi-torstaissa saa testailla uutuusmakuja 🤩 #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #oulu #talvikankaannuokkari
Tunnelma kohdillaan 🤩 #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #talvikankaannuokkari
Syksy best 😍🍂 talvikankaannuokkari #talvikankaannuokkari #nuortenoulu #oulu #oulunnuorisopalvelut
Kivaa keskiviikkoo! 😍 #OulunNuorisopalvelut #Oulu #NuortenOulu #TalvikankaanNuokkari
Tässä loppuvuoden aukiolot, maanantai-illat aukeavat myöhemmin, niistä ilmoitamme sitten 🤗 #nuortenoulu #oulu #oulunnuorisopalvelut #talvikankaannuokkari
Kesä on tullut! Nuokkari auki tänään ilta kahdeksaan asti. Tulukaa käväseen. Sitten lomaillaan ja jatketaan syksyllä. #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu #talvikankaannuokkari
Meillä on uusi sohva! 😍 Tuuppa testaamaan! Ollaan avoinna koko viikko 😊👍 1-4- luokkalaisille klo 12-16.30 ja 5lk.-17- vuotiaille klo 16.30-20. 
#NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #talvikankaannuokkari

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa nuokkarille!

Rajakylän nuorisotilalla pääset viettämään aikaa kavereiden ja koulutetun henkilökunnan kanssa monenlaisten tekemisten äärellä. Nuorisotilalla on käytössä oma liikuntasali, pelitila, askarteluhuone, oleskelutilat ja keittiö. Nuorisotilalla voit käydä mm. pelailemassa pallopelejä, pingistä, biljardia tai lautapelejä. Pelitilassa on 12 pelikonetta nuorten käytössä sekä PS4.

Nuokkarin viikko-ohjelmaan kuuluu haastepelejä, askartelua, kokkailua, kisoja ja visoja. Nuorisotilan ohjaajat valvovat ja järjestävät ohjattua toimintaa. Voitte myös itse vaikuttaa talolla järjestettävään toimintaan. Nuorista koostuva talotoimikunta suunnittelee ja järjestää teemailtoja sekä muuta kivaa toimintaa.

Lisäksi School of Gaming järjestää nuokkarilla perjantaisin 7.lk. – 17-vuotiaille esports-valmennusta klo 16-18 sekä mediakerhoa klo 18-20. Lisätietoa löytyy nuokkarin instagramista. Tässä linkki @rajisnuokkari

Tervetuloa mukaan Rajakylän nuokkarille!  

kuva työyhteisöstä

  

Katso alla olevalta videolta meidän nuokkarin esittely tai katso se oheisesta linkistä Rajakylän Nuorisotila(youtube.com)

Nuokkarin esittelyvideo

Ohjaajat

Timo Tolonen
Toni Hepo-oja
Raija Mankinen
Tarja Pyykkö
Merja Häyrynen
Elina Raudasoja
Alex Jämsen

Kaikki Oulun nuorisotilat kartalla.

Ajankohtaista alueella

Tilojen varaus

Nuorisotilojamme voi vuokrata. Katso Timmi-tilavarauskalenterista vapaat ajat ja tee hakemus alla olevan lomakkeen avulla!

Aula/olohuone/keittiö 147,5 m2
Kerhohuone 49 m2
Nuorisotalon liikuntasali 119 m2

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

Hox hox!!
Ensi viikolla starttaa pelivalmennykset nuokkareilla! 

Meillä vaihtuu päivä keskiviikoksi ja aika on klo 17-19. Valmennus on K-12!

Tervetuloa mukaan!

#SchoolOfGaming #RajisNuokkari #NuortenOulu #Pelivalmennus #Esports #OulunNuorisopalvelut #Oulu #AsteenVerran
Moi mä oon Elina 👋

Siirryin Ritaharjusta Rajakylään tänä syksynä ja oon kyllä tykänny olla täälläkin töissä. 2018 olin Haukiputaan nuokkarilla työharjoittelussa ja vuotta myöhemmin aloitin työt nuoriso-ohjaajana.

Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla ja vastapainoksi tykkään syödä paljon (erityisesti kaikki makea maistuu). Osaan myös neuloa hienoja kirjoneulevillasukkia. 

Mulle voit tulla jutteleen joko Rajakylän nuokkarilla tai Patelan nuokkarilla. ✌ 

#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisotyö #Oulu
Tämän viikon työntekijäesittely:

Moi vaan! Oon Marika ja toimin nuoriso-ohjaajana Pateniemen iltapäivätoiminnassa, Rajakylän nuokkarilla ja teen myös Martinniemen ja Pöllönkankaan kouluilla nuorteniltoja 🙂 Oon koulutukseltani yhteisöpedagogi ja ollut nuorisopalveluilla töissä vuodesta 2018 lähtien.

Vapaa-aika kuluu perheen kanssa ulkoillen ja elokuvia katsellen. Tykkään pelata erilaisia lautapelejä 🙂 
#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
Nyt aloitetaan työntekijäesittelyt meidän nuokkarilta! Kerran viikossa joku työntekijöistä kertoo hieman itsestään.
Esittelyt aloittaa Toni.

"Moro vaan. Nimihän siis on Toni ja olen ollut töissä Rajakylän nuokkarilla syksystä 2015 asti ja Oulun kaupungin nuorisopalveluilla vuodesta 2010. 
Olen ammatiltani nuoriso- ja vapaa-ajan ohjaaja, jonka tutkinnon olen suorittanut Haapaveden Opistolla.

Työssäni pidän sen monipuolisuudesta ja varsinkin verkkonuorisotyön tuomista uusista työmuodoista. Etenkin pelimaailmaan ja pelikulttuuriin tutustuminen on ollut mielenkiintoista. Tavoittena onkin luoda omanlainen pelikulttuuri nuorisotalolle. Nuorten näköistä ja heistä lähtevää toimintaa.
Täytyy sanoa että tuo pelaaminen ja pelistriimaukset ovat tuoneet piristystä "normaaliin työarkeen". Vaikkakin nykyään se on jo ihan normihommaa. 🙂

Vapaa-aika menee aika tiiviisti urheilua seuraten. Oma aktiiviurheilijaura on jäänyt jo eläkkeelle. 😂 Etenkin jääkiekko vie useita tunteja päivässä. Seuraan aktiivisesti NHL:ää sekä kotimaista liigaa. Siinäpä ne aamut ennen työpäiviä tai illat työpäivän jälkeen menee.
Toki saattaa olla et tuo fortniten pelaaminen on lipsahtanut vähän vapaa-ajan puolellekkin (vaikken sitä myönnäkkään) 😅
Toki kesäisin harrastan frisbeegolfia ja talvisin tulee käytyä vielä pelaamassa pipolätkää. Ja pitää sitä koiraa tieten ulkoiluttaa vuoden ympäri että kyllähän se urheilusta käy 😂

Mitähän vielä...🤔 Mullei oikein ole mitään lempiväriä tai lempiruokia, pidän kyllä syömisestä 😂
Tykkään kulkea verkkareissa ja hupparissa lähes kaikkialle ja olen pelannut änäriä konsolilla jo NHL-98 pelistä asti!"
#RajisNuokkari #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu
Hox nuoriso. Talotoimikunta info Rajakylän nuokkarilla torstaina 16.9 klo 18. Tervetuloa😊 #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #RajisNuokkari
Aurinko paistaa taas ja kuudelta jäädään juhannuksen viettoon 🌝 Eilen grillattiin, tänäänkin jotakin hyvää luvassa 🥞🍧🍓 (pienet 12-16/nuoret 16-18, ens viikko ma-pe auki ollaan vielä) #rajisnuokkari #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #oulu
Tänään vielä normaalisti ollaan ilta auki, ensi viikolla jatketaan nuokkarin kesätoiminnoissa, luvassa muun muassa sirkustelua. Aurinkoista kesää ja lomaa 🌝 #rajisnuokkari #oulunnuorisopalvelut #nuortenoulu #oulu

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Puokkarin nuokkarille!

Talo sijaitsee Paulaharjun koulun ja Pyhän Tuomaan kirkon välissä. Voit osallistua monipuolisiin kerhotoimintoihin, tavata kavereita sekä vaikuttaa ja ehdottaa itse tekemistä.

Talolla on käytettävissä liikuntasali, joka mahdollistaa monen aktiviteetin harrastamisen. Nuokkarin tilat ovat esteettömät.

Perjantaisin 13-24 -vuotiaiden vuorolla tarjotaan lämmin ruoka.

Nuokkarille pääset helposti bussilla kauempaakin.

Älä ole yksin ajatustesi kanssa – Jeesipalvelussa voit puhua anonyymisti ja turvallisesti kaikista asioista maan ja taivaan väliltä. Luottamuksellisesti. Soita niin jutellaan, keskustelu kannattaa aina. Puh. 044 3457900 ma-pe klo 16-18.

Ohjaajat

Tyhjä henkilökuva
Enna Rudenok
Tyhjä henkilökuva
Anna-Riina Toura
Tyhjä henkilökuva
Jani Kokko
Tyhjä henkilökuva
Ella-Riina Pietilä

Ajankohtaista alueella

Tilojen varaus

Varattavana peräkammari, pikkukammari, olohuone, liikuntasali, kööki tai koko tila.

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

#weupoulu #popupperformanssi #popupelämää #luontojaliike #lähiöliike #liikeleikki #puokkarinnuokkari #oodikaupunkimetsälle #kaaosoulu #oulu2026 #moweartdesign #teostestamentti
WeUp! #weupoulu #popupperformanssi #kaaosoulu #oulu2026 #luontojaliike #puokkarinnuokkari #oodikaupunkimetsälle #esteetönry #moweartdesign #teostestamentti
WeUp:n seuraava steppi on PopUp Luonto&Liike 15.9. Puokkarin Nuokkarilla. Tuu kokemaan pop up -elämää liikkeessä! Lisätietoja Facebookissa https://m.facebook.com/events/266514247320672 #weupoulu #popupelämää #luontojaliike #popupperformanssi #kaaosoulu #oulu2026 #oodikaupunkimetsälle #puokkarinnuokkari

Sivukategoria: Nuorisotila

Tervetuloa Pateniemen nuorisotilalle!

Pateniemen nuorisotila on Rajakylän nuorisotilan sivutoimipiste ja sen toiminta on suunnattu 13–17-vuotiaille nuorille.

Nuorisotilalle voit tulla pelailemaan mm. lautapelejä, pleikkaria tai pingistä. Illan aikana voit myös keskustella nuoriso-ohjaajien kanssa tai vain oleskella kavereiden kesken. Torstaisin on käytössä myös liikuntasali.

Järjestämme myös ohjattua toimintaa mm. kilpailuja, bingoja jne.

Jos sinulla on ideoita tai toiveita toimintamme suhteen, tule kertomaan siitä meille Pateniemen nuorisotilalle, tai laita meille viestiä somessa!

Katso alla olevalta videolta nuokkarin esittely tai avaa se Youtubesta oheisesta linkistä: Patelan nuokkari

Patelan nuokkari

Ohjaajat

Merja Häyrynen
Elina Raudasoja
Jasper Rajaniemi

Sähköpostiosoitteet muodossa

Ajankohtaista alueella

Tilojen varaus

Nuorisotiloja voi myös vuokrata. Lisätietoja Honkapirtin tiloista.
Nuorisotilan vuokraushakemuslomake

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Patelan Nuokkarin viikko 45.
tostaina: testitorstai
Perjantaina: Bingo

#Patelannuokkari 
#NuortenOulu 
#OulunNuorisopalvelut 
#Oulu
Patelan pidennetty perjantai 8.10. Klo 16.30-22, 7.lk-17-vuotiaille. Luvassa ruuanlaittoa, musavisaa ja muuta kivaa!
#PatelanNuokkari #Oulu #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut
Nyt työntekijää esittelyt Patelan nuokkarin ohjaajista. Joka viikko tästä eteenpäin yksi ohjaajista esittelee itsensä.
Olen Memmu 41-vuottta nuori😊, olen työskennellyt Oulun kaupungin Nuorisopalveluissa vuodesta 2009 alkaen. Olen koulutukseltani nuoriso -ja vapaa-ajan ohjaaja sekä lähihoitaja. 
Vapaa-aika menee koiraa hoitaen, tanssilattiaa kuluttaen💃 ja maalla maatilan töitä tehden. Minulla ihana koira Hyrrä (Labukan ja Tollerin sekoitus) jonka kanssa lenkkeilen ja ulkoilen päivittäin. Käyn kesäisin lavoilla tanssimassa ja kuuntelassa hyvää musiikkia. Traktorillakin🚜 osaan ajaa tarvittaessa.
Lempi värini on oranssi ja violetti. Lempiruokani on lasagne ja sen kanssa maistuu Pepsi max. Radiossa soi Suomipop tai ysäri. Televisioista katselen reality sarjoja. 
#PatelanNuokkari 
#NuortenOulu 
#Nuorisopalvelut 
#Oulu
Patelan nuokkarin viikko: torstaina visaillaan ja perjantaina syödään pitsaa! Nuokkari on auki to ja pe klo 16.30-20.

#OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #Oulu #PatelanNuokkari
‼TÄSSÄ PÄIVITYKSESSÄ TIETOA PÄIVÄN OHJELMISTA‼ LUE HUOLELLA‼
Tänään ollaan paikalla klo 18-22 ja ohjelmassa on haluakkonää milijonääriksi nuokkari edition klo 18 jälkeen instaLIVESSÄ. Ja siinä juuri te liven seuraajat olette yksi kilpailijoiden käytettävissä oleva oljenkorsi eli "kysy yleisöltä"👍 tarkempaa tietoa sitten liven alussa.

Sekä Fortnite solo-turnaus, jossa pelaatte solomatseja klo 17-20:30 välisenä aikana. Matsin jälkeen otatte aina kuvan statseistanne ja lähetätte ne meille whatsapin tai insta dm:n kautta. Pisteitä tulee sijoituksesta, tehdystä damagesta jne. Kolmen pelin pisteet lasketaan sitten yhteen. Voittaja julkistetaan n. Klo 21:30 kun kaikkien pisteet laskettu. Palkintona voittaja voi valita 20€ lahjakortin joko ps4 storeen tai microsoftille (xbox/pc pelaajat) ‼Voitte pelata niin monta matsia kun ehditte mutta lähettäkää vain KOLMEN haluamanne pelin tulokset meille ennen KLO 21‼ Whatsapin numero löytyy biosta‼ #rajakylännuokkari #haukiputaannuorisotila
 #patelannuokkari #nuortenoulu #oulunnuorisopalvelut #oulu
Kokkauslivet meneillään #patelannuokkari kanssa, kohta syyään 🍝
Tontut asialla! Glögit tulilla ja tortut uunissa 😋 #pikkujoulut #tontut #glögiä #torttuja #patelannuokkari #oulu
se voi olla joskus vähä vaikeaa 😆 #mitenmeninoinomastamielestä #perjantai13päivä #patelannuokkari #oulu #nuorisoohjaaja #koulutustavaaditaan