Oulunsalon nuorisotalo esittäytyy

Oulunsalon nuokkarin syksyn kuulumiset

Syksy on vierähtänyt käyntiin täällä Oulunsalon nuorisotalolla oikein kivasti. Isoja kävijöitä on riittänyt illoissa mukava määrä. Nuorten kanssa olemme skabailleet, kahviteltu, striimailtu sekä jutusteltu mukavia. Olemme saaneet pelitilaamme lisää koneita ja nyt teidän nuorten käytössä on peräti kymmenen pelitietokonetta. Pelivalmennusta järjestetään nuorisotalolla aina perjantaisin klo 18-20. Nähdään nuokkarilla!

Käy tutustumassa myös Oulunsalon nuorisotalon kotisivuihin!

Ohjaajien esittelyt

Moikka, olen Milla. Tykkään kovasti askarrella, ideoida ja saada aikaan mukavia yhteisiä toiminnallisia hetkiä nuorten kanssa. Peukku ei ole keskellä kämmentä, mitä tulee leipomiseen. Vaikka pelaamisessa vähän vielä olenkin nuubi, olen aina mukana Fortnite rähinöissä ja striimaan mielelläni nuorten kanssa.

Hellou, mun nimi on Elina. Voi kutsua myös Elluksi. Tykkään pelailla kortti- ja lautapelejä samalla jutustellen mukavia nuorten kanssa. Olen aina kuuntelevana korvana, joten jos jokin asia painaa mieltäsi tule rohkeasti nykäisemään hiasta niin jutellaan. Toimin Oulunsalon alueella osallisuusohjaajana.  Jos alueellinen vaikuttaminen kiinnostaa sinua voit tulla kysymään minulta asiasta lisää.

Moi, oon Samuli. Tykkään erityisesti musiikista ja sen soittamisesta, tietokonepeleistä sekä ulkoilusta. Pyöräilystä etenkin. Tykkään myös syvällisistä keskusteluista, oli aihe sitten mikä tahansa.

Moi, mie oon Peetu. Tykkään pelata erilaisia lauta- ja kortti- ja videopelejä sekä jutella mukavia. Musahommat on myös lähellä sydäntä.