Onni kuuluu kaikille!

Yksilöllistä tukea mielen hyvinvointiin, sosiaalisiin suhteisiin, itsenäistymiseen ja arjen hallintaan 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille.

Marraskuussa 2020 Byströmin Ohjaamossa käynnistyi psykososiaalisen tuen Onni-hanke.

Tarjoamme 18-29 -vuotiaille nuorille aikuisille yksilöllistä tukea mielen hyvinvointiin, sosiaalisiin suhteisiin, itsenäistymiseen ja arjen hallintaan. Yksilöohjauksessa tavoitteet rakennetaan aina yhdessä ja mietitään just sulle tärkeitä asioita, toiveita ja tulevaisuuden unelmia.

Pyritään aina siihen, että ohjauksessa pääsisit opettelemaan ja vahvistamaan niitä taitoja, jotka vie kohti sitä sun unelmaa ja tulevaisuuden suunnitelmaa. Meillä on mahdollisuus tavata viikoittain ja ollaan tiiviisti mukana arjessa, jos niin toivot. Ollaan nyt tavattu pääsääntöisesti etänä (puhelimitse, Teamsissa, Discordissa), mutta mahdollisuus on myös sopia tapaamisia kasvokkain. Ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin jutellaan enemmän!

Onni-työssä meillä pyörii myös ryhmätoimintoja. Avoimista ryhmistä mainittakoon esimerkiksi Hyvinvointituokiot Discordissa joka torstai klo 16-17, toukokuun loppuun saakka. Tuokioihin voi osallistua ilman ilmoittautumista, tuut vain paikalle! Voit osallistua jokaiseen tuokioon tai poimia vain ne aiheet, jotka sua kiinnostaa eniten.

Mainoksessa päivämäärät ja teemat

Discordissa järjestetään myös avointa ADHD-ryhmää, jossa saat perustietoa ADHD:sta sekä pääset jakamaan omia ajatuksia toisten osallistujien kanssa. Seuraava avoin ryhmä aloittaa keskiviikkona 31.3, joten matkaan ehtii varsin hyvin! Lisätietoja avoimesta ADHD-ryhmästä saa kysellä meiltä!

Ollaan kuulolla ja aurinkoa kevääseen!

Mari
050 3260 455

Karoliina
050 5918 783