ONE kiittää yhteistyöstä

Oulun nuorisovaltuusto 2021-2022 päättelee toimintaansa ja kiittää kaikkia kuluneista vuosista sekä hyvästä yhteistyöstä!

Oulun nuorisovaltuusto 2021-2022 päättelee toimintaansa ja kiittää kaikkia kuluneista vuosista sekä hyvästä yhteistyöstä!

Päätimme vuoden sekä kauden viimeisen kokouksen päättämällä meidän laatimasta pamfletista. Halusimme antaa ajatuksiamme Oulusta sekä sen tulevaisuudesta kaupunkimme päättäjille. Pamfletissa nostamme esiin seuraavia asioita:

  • Haluamme kieltää ruokapäiväkirjat Oulun kouluissa.
  • Tahdomme lisää tunne- ja taloustaitoja kouluihin.
  • Vaadimme, että joukkoliikenne toimii myös väljemmin asutuilla alueilla.
  • Kouluruuan on riitettävä kaikille.

Muun muassa näitä asioita toivomme päättäjien ajattelevan ensi vuonna päätöksenteossa ja luotamme siihen, että nuoria halutaan aidosti kuunnella Oulussa.

ONEn kausi 2021-2022 oli poikkeuksellinen, mutta antoisa. Kokoustimme, etänä puolet kaudesta, mutta vaikutimme sitäkin aktiivisemmin kaupungin päätöksiin. Saimme puhe- ja läsnäolo-oikeuden kaupunginvaltuuston kokouksiin ja halusimme muuttaa lukioiden tuntikiertokaaviota.

Kauden kruunasi marraskuun nuorisovaalit, joissa ehdokkaita oli ennätyksellinen 50 upeaa nuorta oululaista. ONE onnittelee jokaista valituksi tullutta ja kiittää kaikkia rohkeita ehdolle asettuneita. Väistyvä nuorisovaltuusto toivottaa kaikille rauhallista joulunaikaa ja onnellista uutta vuotta!

ONEn puheenjohtaja Siiri Ruokola