Olisiko Selvästi hauska kesä?

Kevät ja kesä, mikä ihana ja riemullinen aika juhlia selvästi helppo moctail kädessä (reseptit ohessa).

Aurinko lämmittää ja tekee mieli kaivaa kevyemmät vaatteet ja kesätennarit. Kevät ja kesät ovat ihan aikaa kokoontua puistoon ja rannoille. Me Byströmiltä kannustamme sinuakin rohkeasti kutsumaan kavereita päihteettömille piknikeille, rantapeleihin tai vaikka yöuinnille.

Kevätaurinko lämmitti myös Nuori23 tapahtuman kävijöitä, jokavuotinen nuorisoalan päätapahtuma kokosi yhteen yli 2000 nuorisoalan ammattilaista ympäri Suomen. Nuori23 tapahtuman yksi puhuttelevimmista esiintyjistä oli Darravapaa yhteisön Katri Ylinen. Katri on toinen darravapaa.fi yhteisön perustajista. He haluavat haastaa alkoholinormatiivisuutta yhteiskunnassamme ja tarjota päihteettömiä vaihtoehtoja. Yhteisöön pääsee mukaan esimerkiksi seuraamalla heidän instatiliään @DARRAVAPAA

Kevällä ja kesällä voi järjestää piknikkejä ja juhlia ja pyytää ihan vaan kaverit yhteen, vaikka pelaamaan pelejä. Kesä ulkona on myös mainio aika tutustua uusiin ihmisiin. Kesämenoihin voit valmistaa vaikka helpon moctailin mukaan.

Tästä kesästä voi tulla sinulle selvästi hauskempi kesä. Byström kokoaa kesän tapahtumavinkit myös sivustolleen, käy tsekkaamassa ne.

Täytä lasi jäillä, lisää muut ainekset, sekoita ja nauti.

Tutustu Darravapaa-yhteisöön verkkosivuilla.

Lue lisää päihteistä ja päihteettömyydestä Tietoa nuorille -osiosta.

Lomafiilis-sivulta löydät kesätekemistä.