Ohjaajaesittely / Riikka

Moikka! Me Ylikiimingin nuorisotila Boxin nuoriso-ohjaajat ajattelimme, että meidän olisi aika esitellä itsemme ja kertoa meistä hiukan enemmän. Lukemalla alla olevan haastattelun voit oppia meistä lisää. Ensimmäisenä esittelyvuorossa on Riikka.

Nimesi: Riikka Eerika Merkkiniemi

Ikäsi: Olemme Iinan (eli toisen Boxin ohjaajan) kanssa sopineet, että pysymme ikuisesti 25-vuotiaina. Oikeasti olen 27-vuotias.

Mitä olet opiskellut: Peruskoulun jälkeen jatkoin opintojani Limingan lukiossa. Ylioppilaaksi kirjoitettuani pääsin opiskelemaan Oulun ammattikorkeakouluun sosiaali- ja terveysalaa. Koulutukseltani olen sosionomi.

Mikä sinusta tulee isona: Sen kun tietäisi. Olen kovasti yrittänyt miettiä, mikä haluaisin isona olla, mutta en ole sitä vielä ratkaissut. Eiköhän se vielä selviä!

Minkälainen Ylikiimingin nuoristila Boxi on työpaikkana: Boxi on työpaikkana erittäin monipuolinen! Minulla on monta eri työtehtävää ja saan työskennellä monen eri ikäisen kanssa. Lisäksi työskennellessäni Boxilla saan hyödyntää omia taitojani sekä mielenkiinnonkohteitani.

Mikä oli (tai on!) mielestäsi paras lautapeli: Nyt on pakko mainita kaksi! Cluedo ja Alias. Cluedossa pääsen hyödyntämään sisäistä salapoliisiani, mutta toisaalta Aliaksessa olen yleensä voittamaton.

Mitä haluaisit osata: Haluaisin oppia ryhtymään nopeammin toimeen. Minulla on usein erilaisia ideoita, suunnitelmia ja toiveita, mutta jään yleensä pyörittelemään niitä ajatuksina päähäni liian pitkäksi aikaa.

Lempivärisi: Viininpunainen ja vihreän eri sävyt.

Kaikkien aikojen lempielokuvasi: Holiday! Se on pakko katsoa joka joulu.

Tässäpä oli muutama fakta liittyen minuun! Opitko kenties jotain uutta? Myöhemmin on luvassa lisää Boxin ohjaajien esittelyitä, kun Iina ja Anu kertovat myös hiukan itsestään.