Ohjaajaesittely /Iina

Moikka! Me Ylikiimingin nuorisotila Boxin nuoriso-ohjaajat haluamme kertoa itsestämme hiukan enemmän. Lukemalla alla olevan haastattelun voit oppia meistä lisää.

Nimesi: Iina Maria Saarinen

Ikäsi: Olemme Riikan kanssa sopineet, että pysymme ikuisesti 25-vuotiaina, jos joku sattuu kysymään. Kuulemma oikeasti olen 27-vuotias.

Mitä olet opiskellut: Olen kirjoittanut ylioppilaaksi Kiimingin lukiosta 2013. Siitä jatkoin suoraan Oulun ammattikorkeakouluun opiskelemaan sosiaalialaa ja olenkin viralliselta tutkinnoltani sosionomi.

Mikä sinusta tulee isona: Ikuinen haaveeni on olla seikkaileva arkeologi kuin Indiana Jones konsanaan.

Minkälainen Ylikiimingin nuoristila Boxi on työpaikkana: Jos yhdellä sanalla tulisi vastata niin monipuolinen! Jokainen päivä on erilainen. Teemme paljon yhteistyötä alueen koulujen kanssa ja maisemaa pääsee vaihtamaan viikoittain kun pompimme kahden toimipisteen väliä.

Mikä oli (tai on!) mielestäsi paras lautapeli: Oon tosi huono häviämään, joten tykkään peleistä, joissa suurin painoarvo on tuurilla! Siksi sanonkin että lempparini ovat Yatzy! ja Skip-bo, vaikka ne suoranaisesti ei lautapelejä olekkaan.

Mikä eläin haluaisit olla: Vastaan, että panda!

Lempivärisi: Musta ja neon-värit, erityisesti pinkki!

Kaikkien aikojen lempielokuvasi: Tänään se on The Notebook, huomenna se voi olla joku aivan muu.