Nuortenfoorumi Oulunhallilla 2021

Aamu alkoi 9.00 ja järjestelimme pisteemme valmiiksi. Sen jälkeen meillä ei ollut oikeastaan mitään tekemistä, kunnes kello lähenteli 11.00 ja kävimme syömässä. Ruoka oli hyvää ja ruokavalikoimaa oli sopivasti. Oppilaita alkoi tulla 11.00 aikaan. 

Meidän pisteellämme sai ottaa karkin ja sen paperilla äänestää, kannattiko koronapassia vai ei. Porukkaa oli mukavasti, tekemistä riitti ja meillä oli ryhmämme kanssa puolen tunnin vuorot. Iltapäivällä oli paneelikeskusteluja kahteen kertaan ja nuoret kokoontuivat katsomoon sitä kuuntelemaan. Sen jälkeen hulina jatkui taas samaan tapaan. Jonkinlaista järjestyksen ylläpitäjää olisi joidenkin oppilaiden osalta tarvittu. 

Myöhemmin iltapäivällä Oulunhalli tyhjeni ja siivosimme pistettämme, kunnes lähdimme 16.00 aikaan ja ohjaaja jäi vielä siivoamaan. Päivä olisi voinut alkaa aikaisemmin ja loppua aikaisemmin. Mielestäni päivä oli tosi kiva eikä tylsiä hetkiä ollut. Voisin ehdottomasti osallistua tapahtumaan uudelleen. Oulunhalli oli muutenkin rakennuksena hyvä, tilava ja toimiva. 

Terveisin: KuN:in osallisuusryhmän jäsenet