Nuorten KesäBysis

Nuorten Bysis on avoinna kesällä (5.-30.6.23) 7.lk-25-vuotiaille ma-pe klo 16-20 (Juhannusviikon to 22.6. olemme avoinna klo 16-18 ja pe 23.6. olemme suljettu).

Bysikselle voi tulla oleskelemaan ihan muuten vain, joko yksin tai kavereiden kanssa. Jos tekemistä kaipaa, niin meiltä löytyy biljardipöytä, konsolipeleistä PS5, PS4, PS3, Nintendo Switch, paljon erilaisia lautapelejä ja 11 PC-koneen peli- ja mediatila (löytyy laitteet streemaukseen). Meillä on mahdollista myös tehdä käsitöitä.   

Kerran viikossa on jäätelöcafee ja grilli kuumana. Joka päivä on tarjolla kupponen kahvia ja jos kahvi ei maistu löytyy myös mehua tai teetä. Iltaisin, milloin ei ole grillausta tai cafeeta, tarjoamme pientä välipalaa. Bysiksellä on kesän ajan viikkoarvonta, viikkoarvontaan voi osallistua paikan päällä arpalipukkeella. Joka perjantai arvomme yhden viikkoarvonnan voittajan ja voittaja palkitaan kivalla palkinnolla. Ja sitten vielä yksi huippujuttu, kaikki toiminta on ilmaista.

Kesällä Nuorten Bysis toimii myös verkossa 5.-30.23 ma-pe klo 13-15.30. Verkossa Bysiksen ohjaajat tavoittaa Nuorten Bysiksen eri somekanavien kautta. Instagramissa tiedotetaan eri toiminnoista ja Instassa on viikoittain tietokilpailuja ja jokunen live-lähetys.

Nuorten Bysis sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 5A ja puhelimella meidät tavoittaa numerosta 044 703 8219.

Tästä pääset Nuorten Bysiksen verkkosivuille.

Tästä pääset tutustumaan Nuorten Bysiksen peli- ja mediatilaan.

Tästä pääset Nuorten Bysiksen kaikille some-kanaville.

Oulussa toimii kolme muutakin kesänuokkaria Haukiputaalla, Kiimingissä ja Oulunsalossa.

Tästä pääset Haukiputaan nuorisotalon verkkosivuille.

Tästä pääset Kiimingin nuorisotalon verkkosivuille.

Tästä pääset Oulunsalon nuorisotalon verkkosivuille.