Nuorten Bysiksen kevään -23 aukioloajat

Nuorten Bysis on keskustassa sijaitseva nuorisotila. Nuorisotila eli ”nuokkari” on avoinna 5.lk-17-vuotiaille ke-to klo 14-16.30 ja 7.lk-25-vuotiaille ke-to klo 16.30-20 ja pe klo 16-22. Lauantaisin (21.1., 11.2., 4.3. ja 1.4.) 7.lk-25-vuotiaille klo 14-22 . 

Nuorten Bysis tarjoaa monenlaista tekemistä vapaa-ajalle, esimerkiksi pelata PC-pelejä peli- ja mediatilassa (11 PC-konetta), musiikin soittamiseen musiikkihuoneessa erilaisilla soittimilla ja laitteilla, pelailua pleikka 4:lla, Nintendo Switchillä, pelata biljardia ja lautapelejä. Bysikselle voi tulla ihan itsekseen tai kavereiden kanssa. Toiminta on ilmaista. 

Nuorten Bysiksellä työskentelee kolme nuoriso-ohjaajaa Mira, Rii ja Matias. Ohjaajien tehtävänä on tarjota turvallinen paikka nuorille vapaa-ajan viettoon. Ohjaajien kanssa voi keskustella porukassa tai tarvittaessa kahden kesken. Ohjaajat valvovat, että nuorisotilalla kaikki menee hyvin ja kaikilla nuorilla on kiva käydä Nuorten Bysiksellä. 

Sisäänkäynnin löydät Byströmin talon sisäpihalta (Hallituskatua 5A). Byströmin Ohjaamon oven kautta on esteetön sisäänpääsy. 

Nuorten Bysikseltä on mahdollisuus varata tiloja nuorten omille aktiiviryhmille ja tilaa voidaan varata nuorisojärjestöjen/-yhdistysten toimintaan.

Niin nuorisojärjestöt ja -yhdistykset kuin nuoret itse voivat järjestää nuorille tarkoitettuja tapahtumia, kuten konsertteja, discoja ja teema-iltoja – vain mielikuvitus on rajana.

Katso nuorisotalon esittelyvideo Youtubesta Nuorten Bysiksen esittelyvideo  (linkki avautuu uudessa välilehdessä).