Nuorten Bysiksen kesä

Mietitkö mitä tekis kesällä? Minulla on siihen yks ehdotus, tuu Nuorten Bysikselle. Nyt varmaan moni miettii, että mitä mää siellä muka tekisin? No minäpä kerron mitä meillä voi tehdä?

Meillä voi hengailla ihan muuten vain joko yksin tai kavereiden kanssa, jos jotakin äksöniä kaipaa niin täältä löytyy biljardi, PS-nelonen, PS-kolomonen, 11 PC-koneen pelitila, lautapelejä ja musahuone missä voi tehdä omaa musiikkia ja äänittää sitä.

On meillä kesällä kerran viikossa jäätelöcafee ja grilli kuumana. Joka päivä on tarjolla kupponen kahvia ja jos kahvi ei maistu löytyy myös mehua tai teetä. Ja sitten vielä yksi huippujuttu, kaikki toiminta on ilmaista.

Kannattaa ottaa meidän somet seurantaan. Sinne päivitellään ajankohtaiset asiat ja pysyt hyvin kärryillä milloin mitäkin tapahtuu Nuorten Bysiksellä.

Whats-app 044 703 8219
IG: nuorten.bysis
Snap: bysis
TikTok: @nuorten.bysis
Facebook: Nuorten Bysis
Discord: discord.me/nuortenoulu

Nyt sitten hieman aukioloajoista, ollaan kesällä avoinna 7.6.-2.7.2021 7.lk-20-vuotiaille ma-pe klo 17-21. Niin ja onhan meillä kesällä myös toimintaa 1-6.lk ikäisille lapsille maanataisin ja perjantaisin klo 13-17.

Kyllähän me mielellään pidettäisiin koko kesän Bysis auki, mutta on se mahtava pitää hieman kesälomaa nuoriso-ohjaajienkin. Lomien jälkeen ryhmäytellään uusia seiskoja ja ilmoitellaan somessa, elokuussa milloin Bysis taas on avoinna.

Ja sitten tietoja mistä meidät löytää. Nuorten Bysis sijaitsee Oulun keskustassa osoitteessa Hallituskatu 5A ja jos haluaa soitella, niin numero on 044 703 8219.

Ei muuta kuin tervetuloa Bysikselle ja toivotaan että tulee ihan huikean muikean hyvät kelit

Terveisin: Nuoriso-ohjaaja Mira