Nuorisotalon syksyn kuulumisia

Hiukkavaaran nuorisotalon syksy on lähtenyt hienosti käyntiin! Nuorisotalo avasi ovensa jo elokuussa nuorisolle. Olemme auki 7.lk – 17v.  ti-pe klo 17 – 20. Sen lisäksi, että nuorisotalo on ollut auki, olemme ryhmäyttäneet yhdessä Myllyojan nuorisotalon ja Oulujoen seurakunnan kanssa Laanilan koulun 7. luokkalaiset. Hiukkavaaran koulun 7. luokkalaisten ryhmäytykset ovat tällä hetkellä käynnissä, ja niissä mukana on Hiukkavaaran koulun kuraattori.

Syyskuun alkuun meillä on kaksi erityistä iltaa nuorisotalolla. Nimittäin 7. luokkalaisten omat illat! Syyskuulle on sovittu kaksi torstaita: 1.9. sekä 8.9., jolloin 7. luokkalaisilla on mahdollisuus tulla tutustumaan nuorisotaloon ja sen toimintaan. Ensimmäinen 7. luokkalaisten ilta on jo takana, mutta seuraava ilta on jo tulossa heti seuraavalla viikolla!

Syyskuussa ovat alkaneet myös nuorisotalon toiminnot. Tiistaisin nuorisotalolla on cafe, jonne Oulujoen seurakunnan avarit ovat leiponeet niin suolaista kuin makeaa herkkua. Seurakunnan työntekijä Jone liittyy tiistai-iltoihin mukaan myöhemmin syksyllä. Jonella on ollut yleensä mukana erilaisia lautapelejä nuorten ja ohjaajien iloksi! Keskiviikkoisin jatkuvat Keskiviikko-kisat ja torstaisin meillä on käytössä Hiukkavaara talon sali klo 18 – 19.

Mukavaa syksyn alkua!

Terveisin

Nuorisotalon ohjaajat

Henna, Emmi, Jari ja Roope