Nuorisoavustukset haussa nyt

Oulun kaupungin sivistys- ja kulttuuripalveluiden nuorisoavustusten haku paikallisten nuorisoyhdistysten ja muun nuorten itsensä järjestämän nuorisotoiminnan tukemiseen vuodelle 2022 on alkanut.

Haettavissa ovat seuraavat avustukset:

  • Vuosiavustus myönnetään nuorisoyhdistysten yleisen toiminnan tukemiseen, koulutus- ja kurssitoimintaan, leiritoimintaan, kansainväliseen toimintaan ja työntekijöiden palkkaamiseen. Vuosiavustuksen hakuaika päättyy 31.1.2022.
  • Projektiavustus on haettavissa läpi vuoden. Sitä myönnetään tiettynä ajankohtana toimeenpantavan tapahtuman toteuttamiseen, uusien työmuotojen kokeiluun ja muihin nuorten itsensä toteuttamiin ja järjestämiin toimintoihin, jotka tukevat nuorten omaa osallistumista ja vaikuttamista. Projektiavustusta myönnetään nuorisotoimintaan pääsääntöisesti sellaisille nuorisoyhdistyksille ja nuorten ryhmille, jotka eivät saa vuosiavustusta.
  • Nuorten NERO -toimintaraha on haettavissa läpi vuoden. Nuorten NERO on toimintaraha, joka on tarkoitettu oululaisten nuorten suunnittelemiin ja toteuttamiin tapahtumiin, tilaisuuksiin tai projekteihin, jotka ovat kaikille avoimia.
    Nuorten NERO -toimintarahaa haetaan eAsioinnin kautta. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Lisätietoa sekä vuosi- ja projektiavustusten hakulomakkeet löydät Nuorisojärjestöjen tukeminen -sivulta. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Hakemukset toimitetaan määräaikaan mennessä osoitteeseen:

Oulun kaupungin kirjaamo
Postiosoite: PL 71, 90015 Oulun kaupunki
Käyntiosoite: Kansankatu 55A
tai sähköpostilla kirjaamo[at]ouka.fi

Aukioloajat: ma-pe 8.30-15.30
Tarkista kirjaamon aukioloajat tästä. (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Lisätiedot:
Marko Tiusanen: marko.tiusanen[at]ouka.fi