Mukaan kehittämään digitaalista nuorisotyötä

Skillimylly on innovaatiokilpailu, joka yhdistää oululaiset nuoret ja heidän parissaan toimivat organisaatiot ideoimaan uusia tapoja digitaalisen nuorisotyön kehittämiseksi. Skillimyllyssä muodostettavilla Skilli-projekteilla halutaan mahdollistaa oululaisille nuorille mielekästä ja osallistavaa tekemistä digitaalisen nuorisotyön keinoin. Projektiehdotuksia arvioi nuorista ja nuorten parissa työskentelevistä ammattilaisista koostuva raati, jolloin oululaiset nuoret saavat päätäntävallan 5000€ toimintarahan myöntämisestä.

Skilli-projektien tärkein tavoite on osallistaa 15-29-vuotiaita oululaisia nuoria nostamalla esille heidän osaamistansa, mielenkiinnonkohteita ja harrastuneisuutta.

Projektiehdotuksia voi jättää 3.10.-16.10.2022.

Kerää siis ympärillesi tiimi, tutustukaa yhdessä Skillimyllyn toteutukseen ja teemoihin. Ideoikaa itse tai Peliliikkeen työntekijöiden kanssa projektiehdotus. Tärkeintä meille Peliliikkeessä on, että projektin toteuttamisessa on mukana oululaisia nuoria. Vastaamalla Peliliikkeen teemoihin projekti myös edistää digitaalisen nuorisotyön kehittämistä sekä tarjoaa tiimillesi tai edustamallesi organisaatiolle tilaisuuden kokeilla ja kehittää omaa toimintaa.

Lue lisää Skillimyllystä hankkeemme kotisivuilta (linkki avautuu uuteen välilehteen).

Ole rohkeasti yhteydessä Peliliikkeen työntekijöihin! Avaamme hankkeemme toimintaa ja autamme mielellään muotoilemaan mahdollisen ideasi projektiehdotukseksi.