Maksuttomia työpajoja Pikisaaren Kulttuurilaboratoriossa

Oulu Urban Culture järjestää Pikisaaren Kulttuurilaboratoriossa kesäkuussa kaksi 18–29-vuotiaille suunnattua maksutonta työpajaa:
10.–12.6. DJ-työpaja. Ilmoittautuminen 31.5. mennessä.
17.–18.6. Bändityöpaja. Ilmoittautuminen 4.6. mennessä.

DJ-työpaja

Kolmepäiväisessä työpajassa opetellaan soittamisen perustaidot, tutustutaan erilaisiin soittolaitteisiin, ohjelmiin ja soittotekniikoihin sekä kehitetään yksilöllistä tyyliä DJ:nä. Työpajassa käydään läpi myös DJ-työhön liittyviä erityispiirteitä kuten yrittäjyys, luvat ja markkinointi.

Työpaja toteutetaan osana OUC:n Urban Boost (ESR) -hanketta ja se on suunnattu 18–29-vuotiaille oululaisille. Hankkeen pääkohderyhmän vuoksi etusijalla ovat työttömät työnhakijat, vaikka mukaan voivat hakea muutkin. Työpajaan otetaan 10 osallistujaa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, kiinnostus aiheeseen riittää!

Hae mukaan DJ-työpajaan tästä linkistä! (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Bändityöpaja

Kaksipäiväisessä työpajassa keskitytään bändin omien kappaleiden sovitusten hiomiseen, soittamiseen sekä ulkomusikaalisten asioiden suunnitteluun, vastuualueiden jakamiseen ja toteuttamiseen.

Työpaja toteutetaan osana Urban Boost (ESR) -hanketta ja se on suunnattu 18–29-vuotiaille oululaisille muusikoille, joilla on jo valmiiksi oma yhtye tai ryhmä (esim. laulaja-lauluntekijä & tuottaja). Työpajaan otetaan mukaan 3–4 yhtyettä.

Hae mukaan Bändityöpajaan tästä linkistä! (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Lisätietoja työpajoista: Avoimet työpajat | Oulu Urban Culture (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)

Tekstit: Oulu Urban Culture ry.
Kuva: Santeri Keränen.