Koti sekaisin -työpaja nuorille

Hei nuori! Olemme paraikaa kehittämässä ja suunnittelemassa uudenlaista palvelua nuorille, joilla on vaikeuksia kodin siistinä pitämisessä. Etsimme kehittämistyöpajaan 3-5 nuorta, joiden kanssa etsimme yhdessä keinoja ja ratkaisuja kodin ylläpidon haasteisiin. Sinulla voi itsellä olla haasteita tai olet jo ne selättänyt. Tai voit olla muuten vaan asiasta kiinnostunut tai alan opiskelija.

Ilmoittauduhan kehittämistyöpajaan viimeistään 17.6 kello 12 mennessä. Ilmoittautuminen tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse 044 7846369. Työpaja pidetään Vöörmannin asukasolohuoneella osoitteessa Mesaanitie 1 ja työpajan kesto on noin 1,5 tuntia (14-15:30). Työpajaan osallistujille luvassa 20€ lahjakortti. Tervetuloa!

OsNa toimii 18-29 -vuotiaiden nuorten edunvalvojana asumiskysymyksissä Oulun seudulla. Yhdistys toteuttaa ja kehittää asumisen sisältöpalveluita nuorten asumisen tueksi. OsNa on osa Osnakodit -yhteisöä, joka vuokraa asuntoja pääasiassa nuorille Oulun alueella. Yhtenä tavoitteena meillä on lisätä nuorten asumistaitoja ja -tietoja, jotta nuorilla olisi hyvät mahdollisuudet onnistua itsenäisessä asumisessa. Yhtenä haasteena nuorilla voi olla asunnon pitäminen siistinä. Syitä tähän on monia; osaamattomuus tai tottumattomuus säännölliseen siivoamiseen, mielenterveyden haasteet voivat näkyä kodin siisteydessä tai ADD / ADHD aiheuttaa vaikeutta järjestyksen ylläpitämiseen.

Lisätietoja: Kohtuuhintaiset vuokra-asunnot Oulussa – Osnakodit (Linkki aukeaa uuteen välilehteen.)