Kesätekemistä 2023 Oulussa nuorille ja nuorille aikuisille

Nurmikot vihertävät, linnut laulavat pesimäpuuhissaan, jäätelö maistuu ja kukat kukkivat. Kesä on täällä taas! Oulussa on tarjolla monenlaista kivaa kesätekemistä ja toimintaa alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille. Byströmin Ohjaamon nuorten tieto- ja neuvontapalvelun työntekijät ovat koonneet tapahtumia ja toimintoja yhteen. Koonnin löydät NuortenOulun Lomafiilis-sivulta. Koonnissa mukana olevat tapahtumat ja toiminnot ovat pääosin ilmaisia ja kaikille avoimia.

Kiinnostaako kulttuuri? Haluatko upottaa kädet multaan? Lentääkö frisbee? Haluatko kokeilla kalaonnea?

Koonnissa on mukana muun muassa Byströmin Ohjaamon kesätoiminnot sekä kesätekemistä Hyvän mielen talolla ja Veturointi-toiminnassa. Byströmin toimintatorstait sisältävät luovaa tekemistä, onkiretken, istutuspuuhia, puistopiknikin ja lähiluontoretken. Esiteltynä ovat myös Oulun kaupungin liikuntapaikat frisbeegolfratoineen, ulkokuntoilupuistoineen ja geokätköilyineen. Hyvä vinkki on myös liikunta- ja harrastusvälineitä ilmaiseksi lainaavat Liikuntavälinelainaamo ja Oulun kirjastot. Kesä huipentuu Oulu Priden tapahtumaviikolle elokuun alussa.

Päivitämme kesätekemisiä koko kesän. Jos sinulla on tiedossa jokin mukava puuha nuorille kesällä, eikä sitä vielä löydy koonnista, ilmoitathan siitä meille sähköpostilla bystrom(at)ouka.fi. Kiitos ja oikein aurinkoista kesää juuri sinulle!

Melontaa Torinrannasta Nallikariin Mustasalmen kautta.