Kesäaika Byströmin Ohjaamossa

Byströmin Ohjaamon ja Nuorten Bysiksen kesäaikatauluja 2022.

Byströmin Ohjaamo on auki koko kesän maanantaista perjantaihin klo 9-16.  
Poikkeukset aukioloaikoihin: 
tiistai 14.6. klo 10–16 
torstai 23.6. klo 9–14  
juhannusaattona pe 24.6. olemme suljettu.  
 
Nuorten Bysis on avoinna 6.6.–8.7. ma-pe klo 17–21 13–25-vuotiaille. Nuorten Bysiksen nuoriso-ohjaajat tavoitat ma-pe klo 14–16.30 somessa:  
Instagram: nuorten.bysis, TikTok: @nuorten.bysis, SnapChat: Bysis ja Facebook: Nuorten Bysis 

Lomien vuoksi joihinkin Ohjaamon palveluihin tulee lyhyitä taukoja, www.nuortenoulu.fi/bystrom sivulta näet ajantasaisen viikko-ohjelman.   
 
Byströmin Olkkari, työnhakupaja ja suljetut ryhmät jäävät tauolle juhannuksen jälkeen. Mutta ei hätää! Heinäkuussa Byströmillä on tarjolla monenlaista muuta toimintaa 17–29-vuotiaille oululaisille nuorille: 

Byströmin Ohjaamon Toimintatorstait

Toimintatorstait on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat kesääsi tekemistä. Voit ilmoittautua yhteen tai useampaan toimintatorstaihin mukaan. Ilmoittautumiset Byströmin puhelimeen 050 599 2293 tai sähköpostilla .  
 
To 23.6. klo 12–15 Juhannusjuhlat  
Tule viettämään päihteetöntä juhannusjuhlaa Oulun keskustan läheisyydessä musiikin, hyvän ruoan ja pelaamisen merkeissä. Lähtö Byströmin sisäpihalta. 

To 30.6. klo 13–15 Kädet multaan 
Byströmin sisäpihalla siementen multaan laittoa, pienten kukkakimppujen tekemistä ja saviruukkujen koristelemista. Tarjolla virvokkeita. 

To 7.7. klo 13–15 Puistopiknik 
Nautitaan yhdessä kesästä piknikin, kesäpelien ja pienten hyvän mielen tehtävien parissa.  Lähtö sisäpihalta. Sateen sattuessa ollaan piknikillä Bysiksellä sisätiloissa. 

To. 14.7. klo 13–15 Kesätekemistä 
Viihdytään yhdessä luovan käsillä tekemisen parissa Byströmin sisäpihalla. 
 
To 21.7. klo 13–15 Ongelle 
Lähdetään porukalla mato-ongelle Byströmin lähivesille. Otetaan eväät mukaan. Matoja etsitään Willa Pukkilan puutarhasta. Lähtö Byströmin sisäpihalta. Mukana myös Byströmin Pilvi-koira. 
 
To 28.7. klo 13–15 Geokätköily 
Tutustuminen Geokätköilyn ihmeelliseen maailmaan Oulun keskustan tuntumassa. Aloitus Nuorten Bysikseltä. Varaudu ulkoiluun sään mukaisilla ulkoiluvarusteilla, eväillä tai taskurahalla, kynällä ja puhelimella. 

Byströmin Ohjaamon kesäkurssit

LUOVAA KUVAUSTA Valokuvauskurssi 4.15.7. (ei torstaisin) klo 915 Nuorten Bysiksellä 
Aiempaa kuvauskokemusta ei vaadita, eikä omaa kameraa tarvitse tuoda. Kurssilla käydään läpi valokuvauksen perusteita ja syvennytään luovuuteen. Teemme kevyttä kuvankäsittelyä ja valmiista kuvista kootaan valokuvanäyttely Byströmille. Kurssin koulutuksesta vastaa Henna-Maria Nuorten työpajoilta. Kurssi on maksuton. Omat eväät mukaan! 
Ilmoittaudu mukaan 22.6. mennessä sähköpostitse osoitteeseen . Lisätietoja Henna-Maria Lohiniva, 044 7038302 

Leffakoulu 18.29.7. (ei torstaisin) klo 915 Nuorten Bysiksellä 
Leffakoulussa tutustutaan elokuvaukseen ja editointiin luomalla lyhyt elokuvia ja animaatioita. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita. Leffakoulun koulutuksesta vastaavat Heikki ja Henna Nuorten työpajoilta. Omat eväät mukaan! Ilmoittaudu viimeistään 15.7. linkistä: https://urly.fi/2EDG  
Lisätietoja: ja  
 
Myös Byströmin ulkopuolella tapahtuu pitkin kesää monenlaista mukavaa. Olemme koonneet tietopaketin kesätekemisestä nuorille ja nuorille aikuisille. Käyhän kurkkaamassa! https://www.nuortenoulu.fi/vapaa-aika/lomafiilis-tekemista-loma-aikoina/  
 
Ihanaa kesää, nähdään!