Kaukovainion nuorisotilan kuulumiset ja ohjaajien esittely

Kaukovainion nuokkarin syksyn kuulumiset

Syksy on mennyt hurjaa vauhtia ja ollaan iloisia siitä, että nuoret ovat löytäneet meille hyvin. Kävijämäärät ovat välillä jopa triplaantuneet ja kiitos teille nuoret siitä! Ihanaa, että käytte meillä!

Tulevista tapahtumista sen verran, että 6.11. lauantaina vietetään Kaketsun nuokkarilla ns. suomalaista halloween päivää, koska silloin on pyhäinpäivä. Eli silloin on luvassa varmasti vähän vielä erikoisempia juttuja, kun verrataan normaaliin lauantaihin. Toivottavasti nähdään sinut meidän nuokkarilla!

Tästä linkistä pääset Kaukovainion nuokkarin kotisivulle.

Ohjaajien esittelyt

Moikka, minun nimi on Inkeri, mutta saa kutsua myös nimellä Inkku. Olen ollut nuoriso-ohjaajana täällä Kaketsun nuokkarilla syksystä 2019. Kun tulet nuokkarille, niin minulta voi kysyä pelaamiseen liittyviä asioita, koska itsekin pelaan Pleikkarilla vapaa-ajallani eli nämä asiat aika hyvin hallussa. Saat minusta myös varmasti pelikaverin Aliakseen, Rummikubiin tai vaikka Backgammoniin.

Moro, olen Ilari, tutummin Ilu. Minut saa nuokkarilla mukaan biljardiin, pingikseen, askarteluun ja liikunnallisiin juttuihin, eli kysy rohkeasti mukaan!

Heissan! Olen Petra, mutta töissä minua kutsutaan usein Peteksi. Töissä innostun kaikenlaisesta hassuttelusta ja jekkujen tekemisestä. Pidän myös pallottelusta sekä monista lautapeleistä.

Terve! Minun nimi on Reetta, lempinimiä on paljon ja saa keksiä lisääkin! Retu, Reetu ja Rähy on käytetyimpiä täällä Kaketsulla, jossa aloitin työskentelyn tänä syksynä. Minun kanssa voi tulla juttelemaan kirjoista (erityisesti fantasia) ja elokuvista. Pelaan mielelläni Skip-Boa, Rummikubia, Uunoa ym. pelejä. Askartelut onnistuu myös! Tule moikkaan, pelailemaan ja juttelemaan!

Olen Päivi ja huolehdin enimmäkseen iltapäivätoiminnan lapsista, mutta jotain tiedän nuokkaristakin. Otetaan yhdessä selvää mitä täällä tapahtuu!

Juho Ruuskanen

Moro, minua kutustaan ihan vaan Juhoksi. Olen nuokkarilla liikuntaneuvojaopiskelijana, joten kaikki mitä liikuntaan ja peleihin tulee niin olen varmasti mukana! Elektroniikkapelit ovat myös lempipuuhaani.