Kaakkurin nuorisotalon henkilökunta

Kaakkurin lasten- ja nuortentalo

Tervetuloa Kaakkurin lasten- ja nuortentalolle!

Hei sinä 7-17-vuotias lapsi tai nuori. Meillä pääset viettämään turvallisessa ympäristössä vapaa-aikaa yhdessä kavereiden ja koulutettujen ohjaajien kanssa. Samoissa tiloissa toimii myös koululaisten iltapäivätoimintaryhmä.

Sisäänkäynnin löydät Kaakkurin monitoimitalon ja terveyskeskuksen välistä. Kirjaston oven kautta on esteetön sisäänpääsy.

Nuorisotalolla on liikuntasali, olohuone, pelihuone sekä aula/kahvio. Avoimessa toiminnassa voit mm. pelata erilaisia pelejä kuten sählyä, biljardia, pingistä, pleikkaria tai lautapelejä. Sinulla on mahdollisuus myös kuunnella musiikkia, lukea tai katsella televisiota.

Työntekijät ovat niin sinun kuin vanhempien tukena ja apuna kaikissa elämääsi liittyvissä asioissa.

Olet lämpimästi tervetullut Kaakkurin lasten-ja nuortentalolle seuraamaan menoa paikanpäälle. Otathan myös somekanavamme seurantaan, niin tiedät mitä meillä tapahtuu.

Katso nuorisotalon esittelyvideo alta tai Youtubesta Kaakkurin lasten- ja nuortentalon esittelyvideo (linkki avautuu uudessa välilehdessä)

Kaakkurin lasten- ja nuortentalon esittelyvideo

Ohjaajat

Anna Mäntyniemi

Maarit Palinsaari

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on Maikkula_2X8A3602-1024x1024.jpg
Jani Ahola

Timo Pulkkinen

Nuoriso-ohjaaja Annika Blomter
Annika Blomster
Essi Tikkanen-Sipola

Oulun nuorisotilat kartalla.

Tilojen varaus

Meiltä voit varata seuraavia tiloja:

ATK/kirjasto 23m2

Olohuone: 68m2

Keittiö: 24,5m2

Liikuntasali: 114m2

Aula: 68m2

Koko tila: 300m2

Vuoronjakoperiaatteet ja käyttöehdot:

Nuorisopalveluiden oma toiminta
Oululaiset alle 29-vuotiaiden ryhmät
Oululaiset rekisteröidyt järjestöt/yhdistykset
Muut toimijat ¨

Emme vuokraa nuorisotiloja yksityiseen käyttöön esim. synttärit
Kausivuoroja vuokrataan vain lapsi- ja nuorisojärjestöille tai sopimusyhteistyökumppaneille.

Nuorisotilan varaushakemus löytyy täältä

Nyt on aika kova squadi kasassa! Melkeen jotkut vois nimittää Nuorisopalveluiden Og-squadiksi😎🔥 Huomenna tiistaina Nuorisopalveluiden työntekijät lähtee testaan uutta chapteria! Striimiä voit seurata osoitteesta sohova.nuortenoulu/e-pelaaminen. Ottakaa striimi haltuun ja tulkaa vaikka chattiin mukaan jakamaan ajatuksia uudesta chapterista 👊  #RajisNuokkari #KaakkurinNuokkari #MaikkulanNuorisotalo #NuortenOulu #OulunNuorisopalvelut #Oulu #Striimaaminen #Fortnite
Terveisiä Kaakkurin nuorisotalolta. Meillä on tänään Cafe nuorille ja päästään syömään vohveleita. 😋🤩#NuortenOulu #Oulu #OulunNuorisopalvelut #KaakkurinNuokkari @kaakkurin_nuorisotalo
Häikäsee, mutta olihan meillä lystiä! Tänään Koppanassa meidän seurana oli Metsiksen 7. luokkalaisia, energinen ja menevä päivä takana 🤩✨
#KaakkurinNuokkari #OulunNuorisopalvelut #NuortenOulu #oulu #leirikeskus
Heippa! Kevään viimeisiä iltoja viedään! Kaakkurin nuorisotalo on auki tänään klo 16.30-20 ja HUOMENNA LAUANTAINA klo 15-23. Tuuhan moikkaa meitä, kertomaan kesäsuunnitelmista ja osallistumaan kesäkassin arvontaan! 
#KaakkurinNuokkari #OulunNuorisopalvelut #oulu #NuortenOulu
#Repost kaakkurin_nuorisotalo
・・・
Se ois kuulkaa nuorisotyönviikko.📣Nuorisotyön viikolla nostetaan yhdessä esille nuorisotyöntekijöiden ja järjestöjen tekemää työtä nuorten hyväksi.  #kaakkurinnuokkari #nuortenoulu #nuorisotyönviikko #oulunnuorisopalvelut