Hannelen heipat

Ihan lokakuun 2019 lopussa tulin töihin Byströmin Ohjaamoon.

Kahteen vuoteen on mahtunut paljon. Näin millainen työkulttuuri täällä oli ennen koronaa, ja miten yhtäkkiä mukauduimme etätyöhön. Tänä vuonna päästiin onneksi takaisin lähityön pariin. Byströmin työyhteisö on turvallinen ja lämmin ja olen iloinen, että päädyin juuri tänne hommiin.

Työtehtäviini on pääasiassa kuulunut tavallisen toimistotyön lisäksi Byströmin sosiaalisen median tekeminen. Sisällön luominen on ollut kivaa yhdessä muiden kanssa, ja palautteita työntekijöiltä sekä nuorilta on ollut mukava saada. Myös erilaisten tapahtumien järjestäminen on ollut hauskaa, erityisesti kierrätyspäivät! Erilaisissa työryhmissä ja koulutuksissa olen päässyt tutustumaan aiheisiin, joihin en ole aiemmin kiinnittänyt huomiota.

Ennen Byströmille päätymistä olin etsivän nuorisotyön asiakkaana ja minulla oli oma työntekijä myös TE-toimiston puolelta. Byströmin Ohjaamon työntekijöitä (Virpi ja Raila <3) on kiittäminen siitä, että olen nyt tässä. Asiakkaana minua kuunneltiin ja erilaisten työkokeiluiden kautta olen päässyt sellaisten töiden ja harrastusten pariin, jotka tällä hetkellä tuntuvat omalta. Seuraavaksi keskityn avoimen yliopiston opintoihin ja uskon vahvemmin siihen, että tulevaisuus ja lähipiiri kantavat eteenpäin. Minuun voi jatkossa törmätä erilaisten kulttuuri- ja harrastustapahtumien tiimoilta Oulussa ja muuallakin. Kiitos kaikille, joihin on tullut törmättyä kahden vuoden aikana!