Hae taidereput mukaasi ja löydä sisäinen taiteilijasi

Byströmin ohjaamon asiakasvastaanotosta löytyy taidereppuja kolme kappaletta kenen tahansa lainattavaksi ja käytettäväksi. Taidereput sisältävät on tarvikkeet monenlaiseen helposti toteutettavaan taidetekemiseen. Mukana on myös erilaisia ohjeistuksia tekemisestä, joiden avulla voi inspiroitua taiteilemaan ja katsomaan ympäristöä erilaisesta kulmasta, jos sisäinen ideoija ja taiteilija sattuisi nukkumaan. Käy nappaamassa reppu mukaan yksin tai kavereiden kanssa ulkoillessasi!

Byströmin Ohjaamo avoinna koko kesän, mutta aukioloajoissa on poikkeuksia:

Taidereput sisältävät muun muassa värikynät ja maalaustarvikkeet.

Oulun kesä on täynnä mahdollisuuksia – koe, näe, nauti!

Oulun kesä tarjoaa alle 30-vuotiaille nuorille ja nuorille aikuisille monenlaista tekemistä ja toimintaa. Nappaa tästä sinulle sopivat vinkit kesään 2024!

Voit etsiä juuri sinulle sopivaa tekemistä kesäksi koonnista, johon olemme keränneet Oulussa järjestettäviä kesätoimintoja ja -tapahtumia.

Mukana koonnissa on leirejä, kursseja, pajoja, avoimia tiloja sekä kukkaroystävällisiä tapahtumia. Jokaiselle löytyy varmasti jotakin: tekemistä on tarjolla kulttuurin, liikunnan, ulkoilun, taiteen, käsitöiden, pelien, hyvinvoinnin sekä ruuanlaiton ja leipomisen parissa. Toiminnon yhteydessä on kerrottu, jos sinun tulee erikseen ilmoittautua tai hankkia pääsylippu.