Eteläisen alueen syysloma

Meillä täällä Oulussa syyslomaa vietetään viikolla 43. Eteläisellä alueella Kaakkurin nuokkari on auki 7.lk-17 vuotiaille tiistaista perjantaihin kello 13-21. Torstaina 28.10 Kaakkurin nuokkarilla ja sen välittömässä läheisyydessä järjestetään koko perheen Syysrieha-tapahtuma kello 13-19. Tapahtuma on maksuton.

Mainoskuva syysriehasta

Syyslomaviikon ohjelma

  • Tiistaina nuokkarilla olisi tarkoitus nuorten kanssa yhdessä kokkailla jotain pientä suolaista purtavaa, jonka lisäksi myös Cafe herkkuja eli myös jotain makeaa ja tietenkin kahvia on tarjolla. Nuokkarilta löytyy myös biljardipöytä sekä lautapelejä ja kaikenlaista muuta mukavaa puuhaa, voi myös tulla vain viettämään lomaa mukavien aikuisten ja nuorten kanssa.
  • Keskiviikkona olisi tarkoitus järjestää jonkinlainen biljarditurnaus mikäli osallistujia riittää. Siitä luvassa myös palkinto voittajalle. Myös muita kisailuja voidaan järkkäillä jos on toiveita.
  • Torstaina tosiaan kello 13-19 koko perheen Syysrieha-tapahtuma, jossa luvassa mm. makkaranpaistoa ja pillimehua, kahvia ja pullaa sekä erilaisia aktiviteetteja sekä erilaisten pelien testailua. Illalla ollaan vielä 19-21 auki 7lk.- 17 vuotiaille joiden kanssa voidaan jatkaa pelejä ja muita mukavia juttuja.
  • Perjantaina luvassa olisi elokuva ilta, sekä haasta ohjaaja päivä. Ohjaajat voi haastaa erilaisiin peleihin tms.

Alla nuokkarin viikko-ohjelma, joka löytyy myös Instagramista. Myös kaakkurin nuokkarin some kanaviin voi olla yhteydessä jos on jotain ehdotuksia tai kysyttävää kyseisestä viikosta.

Viikko-ohjelma jossa tiedot mitä tapahtuu.

Syyslomaviikolla myös lapsille ja nuorille suunnattu liikunnan ja vapaa-ajan tapahtuma X-ON järjestetään jo 16. kerran nuorisopalveluiden ja liikuntapalveluiden yhteistyönä. Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden kokeilla monipuolisesti erilaisia liikunnan ja vapaa-ajan toimintoja. Mukana tapahtumassa on myös oululaisia seuroja ja yhdistyksiä. Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin.

Tänä vuonna tapahtumasta löytyy mm. e-pelaamista, kuplajalkapalloa, koripalloa ja tasapainoilua.

X-onissa E-peli pisteellä simWay hunt simulaattoria, CS:GO:ssa (PEGI16) & Fortnitessa (PEGI12) haasteita sekä retropelejä! Eli huippu mahdollisuus päästä testaileen uusia juttuja täysin ilmaiseksi ja ohjaajan avustuksella.

X-ON järjestetään Ouluhallissa ti–ke 26.–27.10. klo 11–18. Skeittaajat, scoottajat ja bmx-pyöräilijät pääsevät valtaaman hallin to 28.10. klo 11–15 (omat välineet mukaan!)

Eli jos sulla ei oo vielä suunnitelmia syysloma viikolle niin pistä ihmeessä korvan taakse ja kirjaa ylös mitä kaikkea huippua ois taas tarjolla! Nähdään syysloma viikolla !