Boxin pidennetyt perjantait

On perjantai-iltapäivä ja kello lähenee neljää. Mitä pidemmälle päivä kulkee, sitä enemmän erilaisia kulkupelejä löytyy nuorisotila Boxin parkkipaikalta. Rivistössä on mopoja, polkupyöriä, traktoreja sekä talvisin jopa moottorikelkkoja. Tämä on tuttu näky perjantain pidennetyissä vuoroissa.

Ylikiimingissä lähes tulkoon jokaisena perjantaina nuorten on mahdollista tulla kylän nuorisotila Boxille pidennettyyn iltaan. Tämä tarkoittaa sitä, että nuori voi saapua nuorisotilalle klo 16 ja oleskella nuokkarilla jopa klo 23 saakka. Tähän on päädytty erään Ylikiimingin erityispiirteen vuoksi; välimatkat kotoa nuokkarille voivat täällä olla useita kymmeniä kilometrejä. Pidennetyillä vuoroilla halutaan taata, että jokaisella nuorella on mahdollisuus viettää aikaa nuokkarilla useampia tunteja riippumatta siitä, asuuko nuori kylän kupeessa vai kauempana syrjäkylillä.

Perjantain pidennetyillä vuoroilla riittää porukkaa; yleensä nuoria saapuu illan aikana Boxille n. 40-50 nuorta/ilta. Toisinaan nuorille tarjotaan perjantai-iltaisin jotain pientä purtavaa tai heille järjestetään jotain ohjelmaa, kuten esimerkiksi bingo. Nuorilla on mahdollisuus olla mukana suunnittelemassa toimintaa iltoihin.

Kevään 2021 poikkeusajan vuoksi pidennettyjä ei ole ollut joka viikko. Seuraava pidennetty on perjantaina 21.5. klo 17-23.

Mikäli et vielä ole käynyt tutustumassa nuorisotila Boxin perjantain pidennettyihin vuoroihin, tulehan käymään! Paikalle voit tulla joko itsekseen tai kavereiden kanssa. Tervetuloa!