Aika aloittaa kesätyönhaku!

Tule hakemaan vinkit onnistuneeseen kesätyönhakuun.

Kesätyönhaku on hyvässä vauhdissa ja nopeimmat ovat jo varmistaneet paikkansa. Kesätöitä kannattaakin etsiä ja hakea nyt aktiivisesti. Uusi paikkoja tulee hakuun pitkin kevättä.

Avoimien kesätyöpaikkojen etsinnässä on hyvä olla luova. Voisiko lähipiiristäsi tai vaikkapa harrastuksen parista löytyä kesätyömahdollisuuksia? Perinteisten työpaikkailmoitusten lisäksi kysele kesätöitä kiinnostavista paikoista ja tee avoimia hakemuksia.

Sen sijaan, että hakisit vain yhtä paikkaa ja jäisit odottelemana vastausta, kannattaa hakea kaikkia sinua kiinnostavia paikkoja. Parhaassa tapauksessa pääsee valitsemaan useammasta vaihtoehdosta!

Kesätyönhaku käyntiin Summer WorkOut -infon vinkeillä

Kesätöiden hakemisessa kannattaa ottaa huomioon monia asioita. Pitäisi tietää kaikenlaista työnhaun asiakirjoista, sekä omista ja työnantajan oikeuksista ja velvollisuuksista. Kesätöiden hakeminen saattaa myös olla jännittävää, varsinkin jos on tekemässä sitä ensimmäistä kertaa. Myös opinnoissa pidemmällä olevasta voi tuntua haastavalta löytää ensimmäinen työpaikka omalta alalta.

Me Byströmin Ohjaamon tietopalveluohjaajat yhdessä BusinessOulun ohjaajien, OAMK:n opiskelijoiden ja Kesäyrittäjä-ohjelman kanssa tuomme helpotusta kesätöiden hakemisen kanssa jumppaamiseen. Tule mukaan Summer WorkOut -kesätyöinfoon ja saat tärppejä niin CV:n, kuin työhakemuksen laatimiseen, sekä työpaikkojen etsimiseen ja hakemiseen. Lisäksi kuulet, miten voit kesällä alkaa itse omaksi pomoksesi Kesäyrittäjänä.

Ilmoittaudu mukaan Summer WorkOut -kesätyöinfoon!

Järjestämme kolme infoa

  1. info keskiviikko 15.2. klo 13-14
  2. info keskiviikko 22.2. klo 18-19
  3. info torstai 23.2. klo 10-11

Infojen sisältö on sama ja ne järjestetään Teamsissa.

Mukaan kesätyöinfoon pääset helpoiten laittamalla sähköpostia osoitteeseen . Kerro, mihin infoon haluat tulla kuulolle, niin saat viimeistään päivää ennen linkin Teams-kokoukseen.

Infoista tehdään tallenne, joten jos et pääse paikalle, voit pyytää linkin tallenteelle laittamalla viestin samaiseen sähköpostiosoitteeseen .

Linkkejä tiedon äärelle